Debrecen

Kabátnak orvosra volt szüksége, de már a csapattal edz

Salami és Kulcsár is csatlakoztak a többiekhez

A DVSC labdarúgócsapata a törökországi Belekben edzőtáborozik, csak Czvitkovics Péter és Varga József utaztak tovább Dubajba, ahol a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni szerdai barátságos mérkőzésén vesznek részt. Az első edzéseket többen is kihagyták. Eugene Salami és Kulcsár Tamás még itthon sérültek meg, Kabát Péternek pedig begyulladt a bölcsességfoga, és szájsebész segítségére volt szüksége.

Napi két edzéssel készül a Debrecen Törökországban. Hétfőn GPS-es erőnléti felmérés volt a program, kedden délelőtt pedig koordinációs feladatokat végeztek, és egymás között játszottak a focisták - írja a dvsc.hu

A hétfői edzéseken nem mindenki tudott teljesértékű munkát végezni. Kulcsár Tamás és Eugene Salami rehabilitációs munkát végeztek a korábbi sérüléseik miatt. Előbbi még nem csatlakozik a többiekhez, utóbbi viszont már sprinteket végzett, majd kedden délelőtt már együtt dolgozott a csapattal.

Kabát Péter a DVSC törökországi edzőtáborában

Kabát Péternek orvosi kezelésre volt szüksége, mivel vasárnap begyulladt a bölcsességfoga. Hétfőre annyit romlott az állapota, hogy végül elvitték egy szájsebészetre, ahol felvágták és kitisztították a gyulladt területet. A kellemetlen kezelés után ma már kocogott, és délután valószínűleg ő is beszállhat a közös munkába.

A maródiakon kívül Czvitkovics Péter és Varga József hiányoznak a keretből, de igazoltan, hiszen Dubajban vannak. Szerdán részt vesznek a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni edzésén, csütörtökön pedig ők is Belekbe utaznak, hogy csatlakozzanak a csapattársaikhoz.