Női kézilabda

Orbán Adrienn két évvel hosszabbított Győrben

Orbán Adrienn két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így Katarina Mraviková visszavonulásával stabil kezdőjátékos lehet.

Orbán Adrienn - Fotó: gyorietokc.huKét évvel meghosszabbította szerződését az Audi-ETO csapatával Orbán Adrienn. A játékos a klub hivatalos honlapján kommentálta a szerződéskötést.

„Boldog vagyok, és nagyon örülök. Számomra azért különleges Győrben kézilabdázni, mert ez a szülővárosom. Győriként külön öröm, hogy az Audi-ETO játékosa lehetek. Örültem, amikor a klub vezetői szerződéshosszabbítással kerestek meg. Sikerült könnyen megegyeznünk, találkoztak céljaink" – mondta a jobbszélső, aki előtt Katarina Mraviková visszavonulása után első számú lehet a posztján.

Orbán ugyanakkor nincs megelégedve teljesítményével, továbbra is az motiválja, hogy fejlődése töretlen legyen.

„Természetesen szeretnék még fejlődni is támadásban és védekezésben is, de hála Istennek erre minden lehetőség adott. Egyelőre még én sem tudom, hogy ki lesz a társam jövőre, ha Hangya tényleg befejezi. Ha így lesz biztosan nagy harc lesz a kezdő helyéért, én pedig mindent megteszek, hogy én legyek az első számú a posztomon. De ne felejtsük, hogy ez elsősorban csapatjáték. A legfontosabb az, hogy a jövőben is együtt szép sikereket érjünk el a lányokkal. Heidi Löke-n kívül lesznek még érkezők, biztos vagyok benne, hogy az új szezonban is erős csapatunk lesz” – bizakodott a 24 éves játékos.

A korábban a Vácban is szereplő kézilabdázó az utóbbi időben nem kapott meghívót a nemzeti csapatba, de nem adta fel, hogy újra a válogatottban szerepeljen.

Minden játékosnak megtiszteltetés, ha a nemzeti csapatban szerepelhet. Szerencsére ezt én már megtapasztalhattam. A közelmúltban nem számoltak velem a válogatottnál, én viszont azon leszek, hogy a jövőben jó teljesítményemmel felhívjam a válogatott vezetőinek a figyelmét" - fejezte be a Győri Audi jobbszélsője.