NBA

A Boston is legyőzte az Orlandót az újabb rangadón

Újabb szép sorozatot épít a Miami

  • MTI

Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg a Miami az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). A Heat a vasárnapi játéknapon 97-79-re verte a vendég Los Angeles Clipperst.

A találkozó legjobbja Dwyane Wade volt 28 ponttal, 8 lepattanóval és 8 gólpasszal, míg a túloldalon az újonc Blake Griffin 21 ponttal és 16 lepattanóval idénybeli 42. dupla-dupláját (két statisztikai mutatóban kétszámjegyű teljesítményét) mutatta be.

Garnett és Howard a Boston-Orlando meccsen az NBA-ben

A keleti éllovas Boston 23/4-re javította hazai mérlegét, miután legyőzte a 28 pontos Dwight Howard vezérelte Orlandót. A Celticsben két triplát dobó Ray Allennek már csak három távoli kosárra van szüksége ahhoz, hogy utolérje az NBA-örökranglistát 2560-nal vezető Reggie Millert.

A New York-i Amare Stoudemire a Philadelphiának szórt 41 ponttal beállította egyéni szezoncsúcsát, a Knicks pedig visszavágott a pénteken a Sixers-csarnokban elszenvedett 100-98-as vereségért.

Ideiglenes edzőjével szárnyal az Indiana: amióta múlt vasárnap menesztették Jim O,Brient, a csapat mind a négy meccsét megnyerte Frank Vogel irányítása alatt, ráadásul mindahányszor elérte a 100 pontot.

NBA, vasárnapi mérkőzések:

Miami Heat-Los Angeles Clippers   97-79
New Jersey Nets-Indiana Pacers  86-105
New York Knicks-Philadelphia 76ers  117-103
Boston Celtics-Orlando Magic  91-80