Győri ETO

Felépülésem mérföldkőhöz érkezett - Tokody

Tokody Tibor sérülésének felépülési időszaka szakemberek szerint fél év, jósolni azonban nem szeretne a visszatérés időpontjáról.

ETOA Győri ETO sérült játékosa, Tokody Tibor minden nap szorgalmasan végzi a rehabilitációs munkát, és bízik a mielőbbi visszatérésben.

"A bajnokit pihenő nélkül játszottam végig, egy mérkőzés maradt ki a szezonból, majd a műtétet követően az első lehetséges pillanattól edzettem. A többiek egy hónapot pihentek, számomra ez volt a legsűrűbb időszak, napi két edzéssel, azóta is szinte minden napom edzéssel telik, pihenésre most nincs idő. Az első két hónap nem volt könnyű a fájdalmak miatt, most inkább fizikailag nagyobb a terhelés és fejben is fel kell dolgozni, hogy még nem rúghatom a többiekkel a bőrt" - fogalmazott a középpályás az etofc.hu-n

Tokody úgy érzi, felépülése mérföldkőhöz érkezett, de siettetni semmiképpen nem akarja a gyógyulását.

"A berlini úton sok tapasztalatot szereztünk és újdonságokkal is találkoztunk. Folyamatosan 4-5 órát dolgoztunk egyéni edzővel. Remélhetőleg a rehabilitációs programom segítséget nyújthat más, hasonló sérülést szenvedő játékostársunknak majd később, ezért nagyon hasznos volt a kint töltött idő.
A felépülésem nagy mérföldkőhöz érkezett, kedden elkezdhettem kocogni, holnaptól pedig már kocogással melegítek. A sérülésem felépülési időszaka szakemberek szerint fél év, jósolni nem szeretnék a visszatérés időpontjáról, hiszen kockáztatni egy-két hétért nem érdemes, azonban az, hogy mostantól futhatok, óriási előrelépés, melynek nagyon örülök" - nyilatkozta az egykori újpesti játékos