Győr

Serfőző Bence úton a Milanhoz!

A fiatal győri csatár próbajátékon vesz részt az olasz klubnál

Nagy lehetőség előtt áll a Győri ETO másodosztályú csapatának játékosa, Serfőző Bence. A csatárt próbajátékra hívta az AC Milan, amelyre klubja természetesen el is engedte - számolt be az eto.hu.

ETO-címer"Próbajátékra megyek az AC Milanhoz" - kezdte a 18 éves csatár a klubhonlapnak adott interjúját - "Vártam már erre a lehetőségre és örülök, hogy a Győri ETO FC eleget tesz a Milan felkérésének és utazhatok Olaszországba."

Az utazás elsődleges célja egyelőre valószínűleg az ismerkedés, hiszen a Milan az átigazolási időszak lezárultával már nem tudja őt szerződtetni. Ráadásul a játékos mondatai is azt támasztják alá, hogy reálisan értékeli a helyzetetét, és egyelőre nem kerget túlzottan merész álmokat: "a célom természetesen az, hogy bizonyítsak az ETO-ban és felkerüljek egyszer az NB I-es csapathoz. Örülök, hogy meg tudtunk állapodni és ismét három évre köteleztem el magam Győrben, továbbra is a Fehér Miklós Gimnázium és Kollégium diákja maradok. Külön köszönettel tartozom Koltai Tamás játékos ügynökömnek, aki a Milannál segíti a próbajátékomat."