DVSC-TEVA

A 2011. december 31-ig eltiltott Mészáros is elutazik az edzőtáborba

Az eltiltott Mészáros Norbert is ott lesz a csapat edzőtáborában, ugyanis a klub bízik benne, a Sportdöntőbíróság felmenti a játékost március 10-én.

DVSCA DVSC-TEVA vasárnap indul a törökországi Belekbe, ahol tíz napig edzőtáborozik majd, ezalatt pedig négy felkészülési mérkőzést játszik. Február 9-én a cseh FK Mlada Boleszlav, 11-én az üzbég FC Pahtakor, míg 13-án a román Steaua Bukarest, 15-én pedig a dán AC Horsens lesz a hajdúságiak ellenfele. Az is véglegessé vált, hogy mely játékosok utaznak az edzőtáborba. A dvsc.hu szerint a frissen igazolt Eugene Salami is a csapattal tart, de nagyobb meglepetés, hogy az eltiltott Mészáros Norbert is ott lesz, ugyanis a klub bízik benne, a Sportdöntőbíróság felmenti a játékost március 10-én. A védőt 2011. december 31-ig tiltotta el az UEFA. Ugyancsak a csapat tagja lesz Kulcsár Tamás, aki sérülése után hétfőtől teljes értékű munkát végezhet. Varga József és Czvitkovics Péter vasárnap csatlakozik a Dubaiba induló magyar válogatott keretéhez, így a két játékos csak a február 9-én rendezendő Azerbajdzsán elleni mérkőzés után utazik Törökországba, és folytatja a felkészülést a Debrecennel.


A DVSC utazó kerete: Nenad Novakovics, Mindaugas Malinauskas, Verpecz István – kapusok; Bernáth Csaba, Nagy Zoltán, Dajan Simac, Komlósi Ádám, Mészáros Norbert, Mirszad Mijadinoszki, Fodor Marcell, Nikolov Balázs, Dombi Tibor, Bódi Ádám, Kulcsár Tamás, Luis Ramos, Illés Gyula, Yannick Mbengono, Szakály Péter, Vinicius Galvao, Adamo Coulibaly, Balajti Ádám, Eugene Salami, Farkas Balázs, Kabát Péter – mezőnyjátékosok.