Átigazolás

Torres sokkal többet is megért volna - Benítez

A spanyol edző szívesen dolgozna újra a Liverpoolnál

Az előző szezonban még a Liverpoolt irányító, idén azonban már az Interrel megbukó Rafa Benítez szerint a Vörösök még többet is kérhettek volna Fernando Torresért. A spanyol edző arról is beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne a liverpooli kispadra.

"Ha jól emlékszem, tavaly 70 millióról beszélgettünk" - mondta Benítez a BBC-n futó Football Focus című műsorban. - "Ez is szép összeg, de talán még többet is kaphattak volna érte. Igaz, hogy mostanában nem a legjobb formájában játszott, de attól még nagyszerű játékos."

Benitez a Liverpoolnál

"Meglepő" módon az is szóba került, hogy visszatérne-e még a Liverpool kispadjára. "A Liverpoolnál dolgozni mindig is álom volt számomra. Tudom, hogy most Kenny Dalglish jó munkát végez, és nekem most várnom kell a soromra. De ha valamikor megkérdeznék, hogy szeretném-e újra edzeni a csapatot, igent mondanék, ne legyen kétségük" - zárta Benítez.

Afelől azért van kétségünk, hogy valaha visszahívják-e a Mersey partjára. Az utóbbi években ugyanis fokozatosan egyre lejjebb csúszott a csapat a kezében, és ezt a pénztelenségen kívül az ő hibás igazolásainak tulajdonítja a legtöbb Liverpool-szurkoló.