Debrecen

Mindenki komolyan veszi a dolgát - Szakály Péter

A DVSC a törökországi edzőtábor előtt a Nyíregyházával játszik zártkapus edzőmeccset

A Loki vasárnap törökországi edzőtáborba utazik, és a játékosok közül Szakály Péter nyilatkozott a klubhonlapnak az edzésekről és a csapat állapotáról.

DVSC-címer"Most mindenki fáradt, mindenkinek fáj mindene, de ez ebben az időszakban természetes - kezdte Szakály Péter az értékelést a dvsc.hu-nak. - A szakmai stábról csak pozitívan tudok beszélni. Nagyon jól motiválják a társaságot, ami a teremtornán elért helyezésünk is mutat. Az edzések hangulatán, intenzitásán is érződik, hogy mindenki komolyan veszi a dolgát, odateszi magát. Sok edzőmeccset még nem játszottunk, ezért még nem tudni, milyen rendszerben futballozunk majd, de Törökországban négy felkészülési találkozó vár ránk, ott már próbálunk különböző variációkat. Amivel biztosan nem lesz gondunk, az az erőnlét. Ezt megígérhetem.

A csapat vasárnap utazik Belekbe, de előtte szombaton még a Nyíregyházával játszanak itthon egy felkészülési mérkőzést. Aszomszédvárak rangadóját a rendőrség még ebben a formában is kiemelt kockázatúnak minősítette, ezért zárt kapuk mögött rendezik meg, és csak a helyi televízióban lesz látható.

A négy törökországi találkozón a cseh Mlada Boleslav, az üzbég Pahtakor, a román Steaua Bucuresti és a dán Horsens lesznek a magyar bajnok ellenfelei.