NB I

Némedi nyomozott az elmaradt pénz után, elküldték Kecskemétről

Meglepő módon nem Tomiszlav Szivics, hanem a klub vezetőesége döntött úgy, hogy nem tart igényt a 33 éves Némedi Norbertre.

Némedi Norbert a KTE-ben - Fotó: Banczik Róbert 2008 cc-by-nd-2.5

Némedi Norberttel szerződést bontott a Kecskemét, ami azért is meglepő, mert egészen idáig stabil csapattagnak számított a KTE-Erecóban, sőt az együttes kapitánya is volt. Az okokról maga az érintett beszélt a baon.hu-n.

Én kezdeményeztem a szerződésbontást. Azért, mert a többségi tulajdonos nem számolt velem az első keretnél. Beszéltem Tomiszlav Szivics vezetőedzővel, aki egyértelműen kijelentette, hogy számított rám” - nyilatkozta a futballista.

Természetesen elmondta az okot is, amiért el kellett jönni Kecskemétről.

Az öltözőben hallottam, hogy az elmaradt novemberi pénzünknek csak a felét kapjuk meg. Volt indok is, hogy miért. Én ennek utánajártam, és kiderült, hogy az indoklás nem felel meg a valóságnak. A többségi tulajdonosnak azonban nem tetszett a magánakcióm. Közölte, hogy nem számít rám az első keretnél, az edzőtáborba se mehetek” – jegyezte meg a 33 éves középpályás.

A kérdés persze az, hol folytatja, vagy inkább fejezi be a pályafutását a nagy munkabírású játékos.

„Mehettem volna kölcsönbe is. De nem így szeretném befejezni a labdarúgó pályafutásom. Ezért úgy döntöttem, jobb, ha szerződést bontunk. Lerendezzük az anyagiakat, aztán búcsút intünk egymásnak. Tegnap mindent kifizettek, nincs a klubnak tartozása felém. Furcsa helyzet. Szerettem Kecskeméten játszani, de az élet így hozta, hogy mennem kell. Vannak NB I-es és NB II-es ajánlataim, még nem tudom, hogy hol folytatom. A héten szeretném meghozni a döntést, ami a családomon is múlik. Közösen választjuk ki a lehetőségek közül, hogy mi lehet számunkra a legjobb” – fejezte be mondandóját a Kecskemét egykori csapatkapitánya.

A zuhanyhíradó szerint az érdeklődő klubok között van az NB I sereghajtója, a Szolnok, és az NB II listavezetője, a Nyíregyháza is.