Zalaegerszeg

Csank nem látott semmi különöset a próbajátékosoktól

Csank János nem volt elragadtatva a próbajátékosok teljesítméynétől, így nagy valószínűséggel Melnicenkoról és Nánásiról lemondanak a ZTE-nél.

ZTEA Zalaegerszeg csapata három légióst is igazolt a télen, és nem kizárt, hogy tovább nő a külföldi játékosok száma.

"A szakmai stáb a héten három új próbajátékost tesztel, akiknek a sorsáról napokon belül döntés is születik, ahogy a kapus Melnicenkoról és a védő Nánásiról is - mondta Németh Ottó technikai vezető a ztefc.hu-nak. - A télen leigazolt I. Delics, Milosavljevics és Turkovs versenyengedélyhez szükséges papírjainak intézése pedig folyamatban van, hogy a tavaszi folytatásban már pályára léphessenek."

Csank János a Szigetszentmiklós elleni edzőmeccs után nyilatkozott a próbajátékosok esélyeiről a Zalai Hírlapnak.

"Nehéz ügy ez, hiszen kevés idő áll rendelkezésre ilyenkor, hogy alaposabban megnézzük, mit is tud egy-egy játékos - mondta a mester. - Nem tudni milyen edzettségi állapotban vannak, összességében nem láttam semmi különöset egyik játékostól sem."

ZTE FC-Szigetszentmiklós 2-2 (1-1)
Zalaegerszeg, 150 néző. Vezette.: Molnár A.
ZTE FC. I. félidő: Vlaszák (Sipos) - Panikvar, Miljatovic, Kovács, Turcsik - Kamber, Szalai - Balázs Zs. (Camacho), Horváth A., Rajcomar - Turkovs. II. félidő: Sipos (Melnicenko) - Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovic, Kovács - Szalai, Horváth - A. Delic, I. Delic, Camacho (Mihajlovic) - Rajcomar (Primentel).
Gólszerző: Rajcomar, Primentel, ill. Fekete Csepregi.