Real Madrid

Edzésen verekedett össze Gago és Pedro León!

A Real Madrid két játékosa, Fernando Gago és Pedro León összeverekedett a csapat hétfői edzésén, miután az argentin túl keményen lépett oda Leónnak, aki meg persze zokon vette társa akcióját. A kakaskodás az öltözőben is folytatódott, Mourinho pedig büntetésül nem nevezte a renitens játékosokat a Sevilla elleni kupaelődöntő keretébe.

León itt még a Levante játékosaként harcol Gagóval

A hírt spanyol lapok szellőztették meg szerdán reggel. A csapathoz közeli AS arról írt, hogy az összeakaszkodott Gagót és Leónt a többieknek kellett szétválasztaniuk. A Marca szerint a tréning folytatódott, de a feszültég végig a levegőben lógott, megnehezítve a közös munkát. Nem ez az első alkalom, hogy Pedro León hasonló okok miatt kimarad a keretből, az Auxerre elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen állítólagos negatív hozzállása miatt mellőzte José Mourinho. Az állítólagos Mourinhóhoz intézett elnöki ultimátum és a hétfői edzésen történt incidens is azt támasztja alá, nincs minden rendben a Real háza táján. Az Osasuna elleni vereség után az esti Sevilla elleni kupameccs döntő fontosságú a csapatnak, és a kupadöntőbe jutás lehet az, ami egy kicsit csillapíthatja a kedélyeket Madridban.

Spanyol Király Kupa, elődöntő, visszavágó:
Real Madrid-Sevilla 22:00

A Real Madrid kerete: Casillas, Adán, Mejías, Carvalho, Sergio Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa, Marcelo, Lass, Granero, Xabi Alonso, Di María, Khedira, Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo, Benzema, Adebayor.