Felkészülési mérkőzés

A Ferencváros megőrizte veretlenségét

A zöld-fehérek 1-1-es döntetlent játszottak a horvát bajnokság sereghajtójával, a Hrvatski Dragovoljaccal.

FTCA Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Hrvatski Dragovoljac elleni edzőmérkőzésen, így továbbra is veretlen a felkészülési időszakban.
Az ftc.hu beszámolója szerint a zágrábiak már az 5. percben megszerezték a vezetést, majd ezt követően is náluk volt többet a labda. A félidő felénél átvette az irányítást Prukner László csapata, és a 37. percben Józsi beadása után Rósa fejesgóljával egyenlített.
A második játékrészben is voltak lehetőségei a Ferencvárosnak, de ezek kimaradtak. Így maradt az 1-1-es döntetlen.

Prukner László a találkozót követően értékelt a klub honlapjának.

"Először játszottak 90 percet egyes játékosaink. Nem volt egy veretes csapat az ellenfél, ezt be kell ismerni, de tegnap két kemény edzésünk volt, ma több, mint három órát utaztunk, ráadásul csak szűk egy órával a meccs előtt érkeztünk meg. Ha mindezeket figyelembe vesszük, akkor azt mondom: a körülményekhez képest nem volt rossz. A meccs elején bealudtunk egy kicsit, hamar gólt kaptunk, de aztán végig mi irányítottunk, nekünk volt több lehetőségünk, de csak egy helyzetet sikerült kihasználnunk."

Hrvatski Dragovoljac - Ferencváros 1-1 (1-1)

FTC: Ranilovic (Mester 77. p.) - Csizmadia, Tutoric, Balog - Rósa, Maróti (Birge 68. p.), Stanic, Józsi - Heinz . Schembri (Hassan 68. p.), Morales (Sosa 62. p.)

Gólszerzők: Svaric (5.), illetve Rósa (37.)