Real Madrid

Mourinho ultimátumot kapott - BL-t vagy bajnokságot kell nyerni

Jose Mourinho csapatának, a Real Madridnak már hét pont a hátránya a listavezető Barcelonával szemben, ezért ultimátumot kapott a klub elnökétől.

Mourinho sajtótájékoztatón - Fotó: AFP

A spanyol Don Balon magazin arról számolt be, hogy Jose Mourinho ultimátumot kapott a Real Madrid elnökétől, Florentino Pereztől. A portugál edző sok ellenséget szerzett magának, mióta Madridban dolgozik, megítélése az egész városban ellentmondásos. Sokan elismerik elért eredményei miatt, a stílusa viszont rengeteg embernél kiveri a biztosítékot.

Természetesen ez addig tűrhető, amíg a csapat jól szerepel a különböző sorozatokban. A hétvégén az Osasunától elszenvedett 1-0-s vereség után ismét felerősödtek a portugál trénert kritizáló hangok, mivel a Real Madrid lemaradása már hét pont a listavezető Barcelona mögött a spanyol pontvadászatban. A lap szerint Perez épp ezért adott ultimátumot Mourinhónak, ami szerint vagy a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját meg kell nyernie a csapatnak idény végén, különben nyáron megválnak tőle.

A „Special One” tehát nem véletlenül magasztalta nemrég az angol futballt, könnyen lehet, hogy nyáron át is teszi a székhelyét a szigetországba.