Férfi kosárlabda

Folytatódhat az Ivkovics-Pór dekázó párbaj - videó

A T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE - Szolnoki Olaj KK összecsapáson a két tréner ismét összemérheti az erejét dekázásban is.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében kedden kisorsolták a női és férfi Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását. A továbbjutás a nőknél egy, a férfiaknál két mérkőzésen dől el, a győztesek bejutnak az MK négyes döntőjébe.

Női Magyar Kupa, a negyeddöntő párosítása:

ZTE NKK - Mediteam-Szeged
Atomerőmű KSC - Nanette-FTC mérkőzés győztese - MKB-Euroleasing Sopron
Szolnoki NKK - SEAT Lami-Véd Győr
Bajai NKK-Pécs 2010

A mérkőzések időpontja: február 16.

Férfi Magyar Kupa, a negyeddöntő párosítása:

Dél Konstrukt-SZTE-Szedeák - Atomerőmű SE
Albacomp - Pécsi VSK-PANNONPOWER
T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE - Szolnoki Olaj KK
Kis-Rába-menti Takarék Soproni KC - KONECRANES-Salgótarján

A legpikánsabb összecsapás Ivkovics fejel - Fotó: kesport.hukétség kívül a T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE - Szolnoki Olaj KK párosítás lesz. A kecskemétiek szakmai igazgatója nem bánja, hogy a bajnoki listavezetővel kerültek össze.

„Ha Magyar Kupát akarunk nyerni, akkor a legjobbnak kell lennünk, ami azt jelenti, hogy mindenkit meg kell vernünk. Most a legerősebbet kaptunk, de semmi baj készen állunk a harcra" – mondta határozottan a KSE szakmai igazgatója a bb1.hu-nak.

Ezzel folytatódhat a Sztojan Ivkovics-Pór Péter dekázó párbaj is, amely a két csapat januári meccsén kezdődött. Akkor horvát tréner hívta ki szolnoki kollégáját, de alulmaradt a csatában. Pór ugyanis nyolc, Ivkovics csak hat érintést tudott teljesíteni.

Íme Ivkovics októberi Szolnok elleni mutatványa