Videoton

Elek Ákos sprintjét tanítani lehetne - dr. Mezey György

A Videoton csapata 12-1-re győzte le spanyol alsóbb osztályú ellenfelét, de dr. Mezey György szerint így is kijöttek bizonyos hibák.

VideotonA Videoton 12 gólt szerzett az alacsonyabb osztályban szereplő Chiclana de la Frontera ellen első spanyolországi edzőmeccsén. A látottakkal dr. Mezey György is elégedett volt.

„Azért szeretek Spanyolországba jönni edzőtáborozni és itt a helyiek ellen mérkőzni, mert az itteniek játsszák a futballt. Mai ellenfelünk is jól képzett, technikás játékosokból álló, kulturált csapat volt. Az eredmény nem annyira számít, inkább az tetszett, hogy az utazás és a tegnapi két edzés ellenére is nagyon jól mozogtak a fiúk a pályán. Ugyanakkor jól kijöttek bizonyos hibák, így mindenképpen lehet építeni a mai mérkőzés tanulságaira. Örülök annak is, hogy a játékosaim komolyan vették a mérkőzést, Elek Ákos még az utolsó pillanatban is úgy sprintelt vissza, hogy azt tanítani lehetne” – nyilatkozta a vidi.hu-nak a szakember.

Chiclana de la Frontera - Videoton 1-12

Videoton: I. félidő: Sebők – Lázár, Vaskó, Milanovics, Andics – Nagy (Lencse), Sándor, Djordjic, Polonkai – Vujovics, Alves
II. félidő: a Bozsovics – Szolnoki, Lipták, Milanovics, Hidvégi – Gosztonyi, Farkas (Ponczók), Elek, Szakály – Vasziljevics, Nikolics

Gólszerző: Polonkai (2.), Alves (20., 44.), Vujovics (25.), Elek (52., 89.), Vasziljevics (54., 62., 67. - a harmadikat büntetőből), Nikolics (72., 76.), Gosztonyi (74.)