Budapest Honvéd

Ivancsics győztes góllal tért vissza a félbeszakadt mérkőzésen

Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője örömmel látta, hogy az edzéseken gyakorolt elemek visszaköszöntek a pályán.

HonvédA szlovák bajnokság egyik élcsapata, a Dukla Banska Bystrica volt a Budapest Honvéd ellenfele szombat délután.
Két próbajátékos, Milan Jovanovics és Bozo Milics jutott szóhoz Supka Attila együttesében.
A honvedfc.hu beszámolója szerint az első félidőben kevés helyzet adódott a kapuk előtt, mégis élvezetes volt a találkozó.
Supka Attila a szünetben hármat cserélt, és a 69. percben megszerezte a vezetést a Honvéd, méghozzá a klubhoz visszatérő Ivancsics Gellért révén. Egy baloldali támadás után az egyik szlovák védő ugyanis lerántotta Milicset, a büntetőt pedig a Zalaegerszegről igazolt játékos lőtte a kapuba. A 81. percben Nagy Gergő buktatásáért ismét büntetőt kapott a magyar együttes, a szlovák edző azonban ekkor leparancsolta a játékosait a pályáról. Ezzel pedig be is fejeződött a találkozó.

„Erős ellenfél ellen jó mérkőzést játszottunk. Örömmel láttam, hogy az edzésen gyakoroltak visszaköszönnek a pályán. Újra bebizonyosodott, hogy lehet számítani a fiatalokra. Ne feledjük, hogy a szlovák bajnokság egyik élcsapata ellen játszottunk” – értékelt a találkozót követően Supka Attila.

Bp. Honvéd - Dukla Banska Bystrica 1-0 (0-0)

Bozsik-stadion, 100 néző, Vezette: Lengyel Kolos (Csák J., Takács Z.)

Honvéd: Tóth (Kunsági 46’) - Moga (Remes 68’), Debreceni, Lovrics, Sadjo - Horváth, Hidi - Vólent (Nagy G. 46’), Ivancsics, Hajdú (Czár 66’) - Jovanovics (Milics 46’).

Gólszerző: Ivancsics.