Karrier

Hrepka úgy látja, számítanak rá az MTK-nál

Címkék:

Hrepka Ádám egyike volt a kimagasló magyar tehetségeknek néhány éve, pályafutása azonban eddig nem úgy alakult, ahogyan azt elképzelte.

Hrepka Ádám - Fotó: mtk.huHrepka Ádám zaklatott időszakon van túl, az elmúlt fél éve a Vasasnál nem úgy sikerült, ahogy azt elképzelte. A mögötte hagyott időszakról, a sérüléséről, és jövőjéről is beszélt a delmagyar.hu portálon.

„Sajnálom, hogy a Vasasnál így alakult a sorsom. Az első hat fordulóban még játszottam, aztán megsérültem, a felépülés ideje alatt pedig a csapat hullámvölgybe került. Mire játszhattam, a Vasas az NB I tabelláján visszaesett, ráadásul anyagi gondok is közbejöttek. Sok szerencsét kívánok a piros-kék együttesnek, és remélem, méltó szerepléssel ünnepli megalakulása centenáriumát” – nyilatkozta az egykor Hollandiában is légióskodó támadó.

A 23 éves labdarúgó már egy műtéten is átesett azóta, most pedig rehabilitációs munkát végez.

„Hiába játszottam az őszi hajrában bajnoki és kupameccseket, az egyiket éppen szülővárosomban,Szegeden, a fájdalom mindig visszatért. Így aztán a letapadt combközelítő izmomat a székesfehérvári orvos, Abkarovics Géza december elején megműtötte. Az elmúlt esztendő vége óta Somodi Laci bácsival végzem a rehabilitációt az MTK-nál, egyelőre még inkább benti, konditermi edzéseket végzek, így futok is, de remélem, a jövő héttől már együtt edzhetek a többiekkel, február közepétől pedig százszázalékos leszek” – jegyezte meg Hrepka.

Természetesen nagy kérdés, hogy hol folytatja pályafutását a tehetséges játékos, mert a Vasasnál nem tartottak igényt rá, így visszatért az MTK-hoz.

„Az MTK-hoz köt még másfél évig a szerződés. Most nem történik semmi körülöttem, főképp a felépülésemre figyelek. Úgy látom, a kék-fehér klubnál az edző, Garami Józsi bá számít rám. Azon leszek én is, hogy minél előrébb végezzen az MTK, velem a soraiban” – mondta a szegedi születésű csatár.