Lombard Pápa

Heffler Norbert klubcsapata ellen lépett pályára

Az U-21-es válogatott tagjaként klubcsapata, a Lombard Pápa ellen lépett pályára Heffler Norbert, akinek furcsa volt csapattársai ellen játszani.

PápaÉrdekes helyzetbe került a Lombard Pápa balszélsője, Heffler Norbert, hiszen klubcsapata ellen kellett pályára lépnie az U-21-es válogatott színeiben. A 20 éves játékos elmondta, furcsa érzés az ellen az együttes ellen pályára lépnie, amelynek a színeiben egész héten edz.

- A válogatottban eddig egy alkalommal volt arra példa, hogy a Pápa ellen játszottam, amikor az U20-as világbajnokságra készültünk – jegyezte meg a Lombrad Pápa hivatalos oldalán Heffler. - Akkor három nullára győztünk, most egy nullára. Mindig furcsa érzés a csapatom ellen pályára lépni, mivel egész héten velük készülök, velük játszom a tétmeccseket. A mostani meccsen nagyon csúszott a műfű, mivel folyamatosan esett a hó. A válogatott második félidei csapatában játszottam, akkor rúgtuk a gólt. Mindkét csapat - ahhoz képest, hogy a felkészülés elején tartunk, és ennek megfelelő állapotban van - kihozta magából a maximumot.