Edzőmérkőzés

Abdi góljával nyert a Fradi, Prukner látott biztató elemeket

Prukner László a csapat három próbajátékosáról nem mondott még véleményt, a legfontosabb az volt, hogy egyikük sem sérült meg.

FTCAz első félidő elején Abdi 15 méteres lövésével szerzett vezetést a Ferencváros, majd ezt követően a szabadkaiak többet birtokolták a labdát, de kapura nem voltak veszélyesek. A második játékrészben nem sokat változott a játék képe, Dragóner vezetésével a Ferencváros védelme jól működött, a hazaiak lövései nem jelentettek veszélyt Ranilovics kapujára. Mivel gól már nem esett, a zöld-fehérek második edzőmeccsüket is megnyerték.

A győztes mérkőzés után a csapat vezetőedzője, Prukner László értékelt az ulloi129. hu szurkolói portálon.

“A felkészülés harmadik hetében ez volt a második felkészülési mérkőzésünk, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Mindkét mérkőzésen vegyes csapat játszott, ennek az a célja, hogy mindenki egyenlő mérkőzésterhelést kapjon. A múlt héten és ezen a héten is az erőfejlesztés a cél, a játékelemek a következő héttől kerülnek begyakorlásra. Az előző mérkőzés és a mai meccs alapján kijelenthetjük, hogy a forma nem elég a tavaszi szezonra, de látok elemeket, amik biztatóak lehetnek. A három új játékosról egyelőre nem szeretnék nyilatkozni, tíz óra időeltolódás után két napja érkeztek. A legfontosabb, hogy nem sérült meg egyikőjük sem, és szeretném még kiemelni a helyiek vendégszeretetét, kedvesen fogadtak minket, hálásak vagyunk érte. A jövő héten elkezdjük a taktikai elemek begyakorlását. A csapat nagyon örül a második győzelemnek, de ebből messzemenő következtetéseket ahogy mondtam, még kár lenne levonni” – jegyezte meg Prukner László.



FK Spartak Zlatibor- Ferencváros 0-1 (0-1)

I.félidő: Haber - Balog, Tutoric, Rodenbücher - Tóth B., Maróti, Stanic, Junior - Schembri, Heinz, Abdi
II. félidő: Ranilovic - Csizmadia, Dragóner, Kulcsár - Sosa, Birge, Rósa, Józsi - Morales, Hassan, Miljkovic

Gólszerző: Abdi (7.)