Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság

Mészöly Géza próbálta megtalálni a megfelelő sorokat

A vendéglátó Szombathelyi Haladáson kívül a PMFC, a Győr, az Újpest, a Siófok, és a REAC csap össze azért, hogy ott lehessen a debreceni fináléban.

UTENagy erőkkel készült az Újpest a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokságra, ahol a mai napon a PMFC-vel, a Győrrel, az Újpesttel, a Siófokkal, a REAC-cal és a vendéglátó Haladással van egy selejtezőben. Az Újpest labdarúgóinak lehetősége volt szombaton a viadal helyszínén edzeni, ami előnyt jelenthet riválisaival szemben.

„Először szeretném megköszönni ezúton is a szervezőknek, hogy szombat délután a mérkőzések helyszínén gyakorolhattunk. Szoktattuk magunkat a palánkhoz, az egyedi talajhoz, és próbáltuk megtalálni a legideálisabb összetételű sorokat. Ezen a héten az erőgyűjtés volt a fő szempont, de minden edzésen gondoltunk erre a tornára, és a labdás játékokat olyan kis területen végeztük, amilyen méretű lesz a játéktér a csarnokban – csak a palánk hiányzott. A teremfoci mindenképpen színesíti a programot, telt házat, jó hangulatot és sok Újpest-szurkolót várok. A csapat mindent elkövet a siker érdekében” – jegyezte meg Mészöly Géza vezetőedző az ujpestfc.hu-n.

A rendezvényen egy rúgópárbajra is sor kerül a Haladás és az Újpest FC egyik játékosa között. A fővárosiakat Nikola Mitrovics, míg a zöld-fehéreket Halmosi Péter képviseli a versenyben.