Átigazolási hírek

Torres a Chelsea-é, Carroll a Liverpoolé

Átigazolási hírek, pletykák, lapinformációk itthonról és külföldről egyaránt. Amiről a futball világában beszélnek.

0:25 - A Chelsea David Luizt is szerződtette! Sokáig úgy tűnt, meghiúsul az üzlet, mert a Benfica elzárkózott 21 éves brazil védőjének eladásától, de éjfél előtt létrejött a transzer. Öt és fél évre, 21 millió fontért érkezett a játékos Londonba, a Benfica a pénzen kívül Nemanja Maticsot is megkapta cserébe.

0:20 - A Liverpool néhány perccel éjfél után hivatalos honlapján közölte, hogy Fernando Torres elhagyta a klubot, és a Chelsea játékosa lett. Nem sokkal később a londoniak is megerősítették az átigazolást.

0:04 - Néhány perccel az átigazolási piac zárulta előtt véglegesítette a Liverpool Andy Carroll szerződését. A Newcastle-ből érkezett támadó 2016. június 30-ig kötelezte el magát a Vörösökhöz.

23:15 - Eidur Gudjohnsen, a Stoke City izlandi támadója a Fulhamhez igazolt. A Chelsea-t és a Tottenhamet is megjárt játékos a szezon végéig, kölcsönben érkezik Gera Zoltán csapatához.

22:40 - A Schalke 04 hivatalos oldalán közölte, hogy fél éves szerződést kötött a 112-szeres válogatott iráni támadó középpályással, Ali Karimivel. A 32 éves játékosnak fél éve nem volt klubja, előtte a teheráni Steel Azin FC-ben játszott, de a Bundesliga sem ismeretlen számára, 2005 és 2007 között a Bayern Münchent erősítette. A Királykékeknél a 10-es számú mezt kapja.

22:38 - A Blackburn négy és fél éves szerződést kötött a Barcelona B 19 éves csatárával, Rubén Rochinával.

22:31 - Nem jöttek be a Tottenham próbálkozásai: Az Atlético Madrid (Kun Agüero és Diego Forlán) után a Villareal is kikosarazta a londoniakat, ugyanis elutasította a Giuseppe Rossiért tett 37 millió eurós ajánlatot.

22:25 - Gera Zoltán nyárig biztosan a Fulhamben marad. A hírt a játékos menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette a Nemzeti Sportnak.

22:02 - Hétfőn este szignózták a felek Luis Suárez liverpooli szerződését. 2016. június 30-ig szóló megállapodást kötött a klub az uruguayi válogatott csatárral, 26.5 millió eurót fizettek az angolok az Ajax Amszterdamnak. A játékos a 7-es mezt kapta az Anfield Roadon.

21:50 - A Chelsea az idény végéig kölcsönadta Daniel Sturridge-et a Bolton Wanderersnek. A 21 éves csatárt korábban a Liverpoolnak is felajánlották a Torres-kontraktus részeként.

21:25 - Az Aston Villa bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönben megszerezte a Mönchengladbach amerikai válogatott középpályását, Michael Bradleyt. Az oroszlánok emellett kölcsönadták a középpályás Stephen Irelandet a Newcastle-nek.

20:48 - Hétfőn este fél kilenc körül a Liverpool hivatalos oldalán jelentette be, hogy a klub elfogadta a Chelsea által kínált összeget Fernando Torresért. Az Európa- és világbajnok támadó egyúttal engedélyt kapott, hogy szerződésének személyes részleteiről tárgyaljon a londoni klubbal.

20:35 - Kettős transzfer Olaszországban: az Interben folytatja a japán válogatott védő Nagatomo Juto. A Cesenától érkező 24 éves játékos kölcsönben került a San Siróba, a kék-feketéktől pedig az ugyancsak hátul bevethető olasz válogatott Davide Santon érkezik az Adriai-tenger partjára, szintén kölcsönben.

20:30 - A 17:40-kor közölt hírrel ellentétben mégsem lesz a Fiorentina futballistája Paulo Vitor Barreto. A brazil csatár nem ment át az orvosi vizsgálaton Firenzében, marad Rudolf Gergely csapattársa a Bariban.

20:20 - Giuseppe Mascara a Cataniából a Napoliba igazolt. A 31 éves támadó 2013-ig írt alá. A héten szerződtetett, Espanyolból érkező védőt, Víctor Ruizt pedig hétfőn hivatalosan is bemutatták új klubjában. A 22 éves spanyol középhátvéddel 2015-ig szóló kontrakust kötött a Serie A 2. helyezettje.

20:16 - Dimitry Payet viszont nem lesz a Chelsea futballistája, A L'Équipe arról írt, hogy a Saint-Étienne visszautasította a 10 millió eurós csekket a francia válogatott középpályásért.

20:11 - Angol források szerint a Benfica brazil válogatott védője, David Luiz mégis a Chelsea játékosa lehet, bár a portugálok már többször is határozottan elutasították az angolok újabb és újabb ajánlatát. Most mégis megvalósulhat a transzfer, a pletyka szerint a 21 éves játékos délután Londonba repült

20:04 - A Sky Sports szerint az Atlético Madrid elutasította a Tottenham 15 millió eurós ajánlatát Diego Forlánért.

20:00 - A Cagliari 26 éves támadója, Alessandro Matri a Juventusba szerződött, kölcsönben. A torinói klub bejelentése szerint a megállapodás értelmében a szezon végén lehetőségük lesz arra, hogy megvásárolják a 26 éves Matri játékjogát 21,2 millió euróért. A Juve egyúttal kölcsönadta brazil származású csatárát, Amaurit a Parmának.

19:36 - Beerősített az utolsó órákban a Wolfsburg: Ku Dzsa Csol mellett leigazolták Patrick Helmest (Bayer Leverkusen), Jan Polákot (Anderlecht), Tuncay Sanlit (Stoke City, 20013-ig) és Yohandry Orozcót (venezuelai, Zulia FC, 2015-ig) is.

19:25 - A két klub mindenben megállapodott, így Andy Carroll, a Newcastle United válogatott futballistája a Liverpoolban folyatja, amennyiben megfelel az orvosi vizsgálaton.

18:56 - A VfB Stuttgart és a Borussia Dortmund is bejelentette hivatalos oldalán a kölcsönszerződés tényét.

18:40 - A német Kicker szerint Hajnal Tamás fél évre, kölcsönben érkezik a VfB Stuttgarthoz, és amennyiben bent marad a klub a Bundesligában, megvásárolhatja a 29 éves játékost. A hírt egyelőre még sem a Dortmund, sem a Stuttgart nem erősítette meg.

18:20 - Az idény végéig kölcsönben a Birmingham Cityben folytatja pályafutását Obafemi Martins, az orosz Rubin Kazany nigériai válogatott labdarúgója. A 26 éves csatár a harmadik játékos, akit januárban leigazolt a Birmingham, korábban a szélső David Bentley és a védő Curtis Davies érkezett.

17:40 - A Fiorentina a Bariból erősített: a 25 éves brazil támadót Paulo Vitor Barretót szerződtették. Játékjogán fele-fele részben osztoznak a Violák korábbi klubjával, az Udinesével. Honfitársát, a középhátvéd Felipe Dalbelót kölcsönadta a firenzei csapat a Cesenának.

17:35 - A Daily Mail szerint a Newcastle kölcsönben szerette volna az idény végéig megszerezni Gera Zoltánt, de Mark Hughes, a londoniak menedzsere elutasította az ajánlatot.

17:25 - A Juventus brazil-olasz csatára, Amauri megegyezett a Parmával a La Gazzetta dello Sport szerint, de a torinói klub még nem bólintott rá a tranzakcióra.

17:12 - A BBC szerint a Newcastle elfogadta az Andy Carollért érkezett 35 millió fontos csekket.

16:35 - Egymásnak ellentmondó hírek keringenek az angol sajtóban Fernando Torresről: a Sky Sports szerint még Liverpoolban tárgyal, a The Mirror szerint a klub áldását adta az orvosi vizsgálatra a Chelsea-nél.

16:30 - A Sky Sports szerint a Newcastle visszautasította a Liverpool 30 millió fontos (35 millió euró) ajánlatát Andy Carrollért. A Vörösök készek emelni a tétet, amennyiben Torres a Chelsea-ben köt ki. A Premier League-ben 11 gólnál járó angol válogatott támadóért korábban a Tottenham is bejelentkezett 23 millió fonttal.

16:20 - A Wolfsburg megszerezte Ku Dzsa Csolt, Dzsedzsu United és a dél-koreai válogatott támadó középpályását. Az Ázsia Kupa gólkirályával 2014. június 30-ig szóló kontraktust kötött a Bundesliga 12. helyezettje.

15:45 - A VfB Stuttgart Ázsia Kupa-győztes labdarúgót igazolt: a 24 éves japán csatár, Okazaki Sindzsi ingyen került a Svábokhoz. 2014-ig írt alá, a Simizu S-Pulse-tól érkezett, ingyen.

15:27 - Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott szélsője 2015. június 30-ig meghosszabította szerződését klubjával, a PSV Eindhovennel. A hírt a holland bajnokság listavezetője jelentette be hivatalos honlapján.

15:10 - Sergio "Kun" Agüero két és fél évvel, 2014. június 30-ig meghosszabította szerződését az Atlético Madriddal. A hírt a madridi klub hivatalos honlapján jelentette be.

15:00 - Angol források szerint Fernando Torres reggel ugyan megérkezett a Liverpool edzőközpontjába, de nem sokkal később autójával távozott, majd a hírek szerint helikopterrel Londonba repült.

14:45 - Nicola Legrottaglie, a Juventus 34 éves hátvédje az AC Milanba igazolt. A hírt mindkét klub megerősítette hivatalos honlapján. A játékos a szezon végéig, ingyen került Milánóba.

14:40 - A német Sport1 szerint Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund mellőzött középpályása a kiesés ellen harcoló Stuttgartba igazolhat.

14:20 - Kun Agüero után Diego Forlánért is ajánlatot tett a Tottenham. A spanyol Marca szerint személyesen a londoni klub elnöke, Daniel Levy utazott tárgyalni Madridba az Atlético és a játékos képviselőivel.

14:10 - Luis Suárez vasárnap átment az orvosi vizsgálaton, hétfőn délelőtt pedig megérkezett a Liverpool edzőközpontjába. Az Ajaxból, 26.5 millió eurórért érkezett uruguayi válogatott csatár szerződését néhány órán belül írják alá.

Luis Suárez megérkezik a Liverpool melwoodi edzőpályájára

14:06 - Az Inter meg akarja szerezni Domenico Criscitót a Genoától. A 24 éves védőért Davide Santont, és 10 millió eurót adnának a milánóiak.

14:00 - Angol sajtóinformációk szerint estig megszülethet az egyezség a Liverpool és a Chelsea között Fernando Torres ügyében. A londoniak 50 millió fontot és Nicolas Anelkát is odaadnák a spanyolért.

10:16 - A Tottenham Hotspur 38.5 millió fontos ajánlatot tett az Atlético Madrid sztárjáért, Kun Agüeróért, de a spanyol klub visszautasította ezt.

Január 30.

22:16 - A Fulham egy évvel meghosszabbította Danny Murpy nyáron lejáró szerződését, így a csapatkapitány már biztosan marad még egy szezont a londoni klubnál.

22:09 - Robbie Keane a West Ham United játékosa! Az ír csatár fél évre kölcsönbe került a Kalapácsosokhoz, de az ügyletből vásárlás és kétéves szerződés lesz, ha új csapatával benn tudnak maradni a Premier League-ben

22:05 - A Sunderland megvásárolta Stephane Sessegnon-t a Paris Saint Germaintől. A középpályás 7 millió euróért került Angliába, és 2014-ig szóló szerződést kötöttek vele.

22:01 - Obafemi Martins fél évig a Birmingham Citynél játszik kölcsönben - jelentette eddigi klubja, a Rubin Kazany. A csatár korábban az Interben, a Newcastle-ben és a Wolfsburgban is szerepelt.

16:40 - A The Mirror szerint a Barcelona továbbra sem mondott le Gareth Bale-ről, de nyárra időzítenék a transzfert, és körülbelül 40 millió fontot (46,5 millió euró) szánnának az üzletre. Bár Harry Redknapp, a Spurs menedzsere eddig minden érdeklődőt elzavart, a katalánok mellett a Real Madrid, de a hírek szerint az Inter és az AC Milan sem sajnálná a zsáknyi pénzt a villámléptű walesiért.

16:24 - Mahamadou Diarra a Monacóhoz került kölcsönbe a Real Madridtól. A mali középpályás a szezon végéig fog a hercegség csapatában játszani.

13:25 - Az Ajax bejelentkezett Dries Mertensért, az Utrecht támadó középpályásáért. A klub a 23 éves, belga válogatottal pótolná a Liverpoolba távozó Luis Suárezt. Az Utrecht technikai igazgatója megerősítette az ajánlatot, de közölte, nincs szándékukban eladni a játékost.

12:15 - A Manchester United kész megvásárolni David De Geát, az Atlético Madrid 20 éves, spanyol korosztályos válogatott kapusát, amennyiben klubja nyáron eladásra kínálná. A Vörös Ördögök a szezon végén visszavonuló Edwin van der Sar helyére szerződtetnék a spanyol portást, bár első számú jelöltjük továbbra is Marteen Stekelenburg, az Ajax és a holland válogatott hálóőre.

11:30 - A Tottenham Hotspur 26 millió fontos ajánlatot tett az Athletic Bilbao világbajnok támadójáért, Fernando Llorentéért. A Daily Mail szerint Harry Redknapp, a Spurs menedzsere mindképp szeretné szerződtetni a 25 éves játékost.

11:10 - Shaun Wright-Philips írásban kérte a Manchester City vezetőit, hogy bólintsanak rá eligazolására - írta a The Mirror. Az angol válogatott jobbszélső mellőzött a kékmezeseknél, Roberto Mancini menedzser mindösszer kétszer szerepeltette a szezonban a Premier League-ben. A 29 éves játékosért a Fulham, a Newcastle és a Bolton érdeklődik.

10:55 - A Sky Sports szerint a Tottenham megegyezett a West Ham Uniteddel Robbie Keane-ről, a csatár már az orvosi vizsgálaton is túlesett. Az ír válogatott a szezon végéig, kölcsönben érkezik a West Hamhez, a Kalapácsosoknak az idény végén opciós joguk lesz Keane végleges szerződtetésére, 6 millió font ellenében.

10:45 - A Manchester United is beszállt a Blackpool középpályásáért, Charlie Adamért folyó versenybe. Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere a sérült Paul Scholes helyettesének szánná a játékost. A 25 éves, skót válogatott Adamnek óriási szerepe van a Blackpool Premier League menetelésében, a United mellett vinné a Liverpool és az Aston Villa is.

10:00 - Bár a Liverpool hivatalosan elutasította a Chelsea 40 millió forintos, plusz az angol U21-es válogatott csatár Daniel Sturridge-et tartalmazó ajánlatát Fernando Torresért, a goal.com nemzetközi hírportál angol kiadása szerint a Vörösök mégis hajlandóak engedni, 50 millióért és Nicolas Anelkáért cserébe.

Január 29.

17:13 - Sulley Muntari fél évre kölcsönbe a Sunderlandhez igazolt. A ghánai középpályás kevés lehetőséget kapott az olasz Internazionalénál, ezért távozott Angliába, ahol honfitársaival, Asamoah Gyannal és John Mensah-val játszhat egy csapatban.

16:40 - A L'Équipe című francia sportnapilap szerint a Lille kész kifizetni 10 millió eurót Dzsudzsák Balázsért, de a PSV 14-et kér érte. Tovább nehezíti az ügyletet, hogy a magyar válogatott játékosa igencsak magas fizetést kér a lap szerint.

15:51 - Az Internazionale kölcsönvette Husszin Hardzsát a Genoától a szezon végéig. A szerződés vásárlási opciót is tartalmaz, azaz a marokkói középpályás végleg a kék-feketék játékosa lehet.

15:41 - Az Arsenal a szezon végéig kölcsönadta Carlos Velát a West Bromwich Albionhoz. A mexikói csatárra a Bolton és a Valencia is igényt tartott volna, de előbbi nem tudott megegyezni vele, utóbbihoz pedig Arséne Wenger nem engedte el. A francia menedzser szeretné, ha a támadó a Premier League-ben gyűjtené a tapasztalatokat. A Bolton valószínűleg Stephen Irelandet próbálja megszerezni a támadósorába az Aston Villától.

15:09 - A Fulham menedzsere nem akarja elengedni Gera Zoltánt, aki a kevés játéklehetőség miatt hagyná ott a londoni klubot. Mark Hughes elmondta, azon van, hogy meghosszabbítsa a magyar válogatott csapatkapitányának nyáron lejáró szerződését.

14:22 Az Újpest FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tisza Tibor kölcsönbe a belga Sint-Truidenhez kerül a szezon végéig. A csatár valószínűleg már nem játszik a lila-fehéreknél, mivel nyáron lejár a szerződése.

14:06 - A Chelsea nyáron ismét harcba száll Andrea Pirlóért, akinek a szerződése júniusban lejár az AC Milannal.

10:25 - Belga lapinformáció szerint az újpesti Tisza Tibor közel áll ahhoz, hogy a belga Sint-Truiden futballistája legyen.

Január 28.

20:00 - Luis Suárez vételáráról megállapodott az Ajax és a Liverpool. 26,5 millió euróért teszi át székhelyét az uruguayi csatár Hollandiából Angliába. Már csak Suárezzel kell megegyezniük a Vörösöknek, hogy véglegessé váljon az üzlet.

19:30 - Németh Krisztián az Olimpiakosz Volosz csapatában folytatja pályafutását. Az Olimpiakosz kölcsönbe adta Szélesi Zoltán csapatának a fiatal magyar támadót. A szerződést szombaton ütik nyélbe a felek.

17:25 - Bár a hét elején az angol sajtó már kész tényként tálalta a Benfica brazil védőjének, David Luiznak Chelsea-be való igazolását, a portugál klub pénteken délután hivatalos közleményben cáfolta a játékos eladásáról szóló híreket.

15:53 - Huszti Szabolcsért konkrét ajánlatot tett egy Bundesligában szereplő klub, de azt a Zenit elutasította a nemzetisport.hu információi szerint. Filipovics Vladan, a szélső menedzsere elmondta a honlapnak, hogy Husztit kölcsönbe vitték volna Németországba, de Luciano Spalletti vezetőedző ragaszkodik hozzá, így valószínűleg már nem is vált csapatot január végéig.

15:20 - Az Inter részéről Ernesto Paolillo cáfolta azt a tegnapi híresztelést, miszerint az Inter 40 millió fontos ajánlatot tett a Tottenham szélsőjéért, Gareth Bale-ért. Ugyanakkor a Tottenham képviselői is kijelentették, nem áll szándékukban eladni a walesi játékost.

13:25 - A West Ham United három és fél éves megállapodást kötött a Hoffenheim szenegáli válogatott csatárával, Demba Bával. A 25 éves játékos 103 mérkőzésen 40 gólt szerzett a Bundesligában. Ba a Kalapácsosok harmadik téli igazolása, Wayne Bridge (Man. City) és Gary O'Neil (Middlesbrough) után. Ba korábban a Stoke Citynél is szóba került, de megbukott az orvosi vizsgálaton.

12:30 - A Daily Mail szerint a West Bromwich Albion szerződtetné egykori játékosát, a Fulhamből elvágyódó Gera Zoltánt. A válogatott középpályás korábban 2004 és 2008 között erősítette a Rigókat.

11:15 - Három komoly jelöltje van a The Guardian szerint a Manchester Unitednek az idény végén visszavonuló Edwin van der Sar helyére: honfitársa, az Ajaxban védő Maarten Stekelenburg, David De Gea, az Atlético Madrid 20 éves hálóőre, és Manuel Neuer, a Schalke portása. De Geát egyébként a Barcelona is figyeli.

10:48 - Liverpool szóvivője a BBC-nek nyilatkozott arról, hogy a Chelsea hivatalos ajánlatot tett spanyol Európa- és világbajnok támadójukért, Fernando Torresért, de a Vörösök kikosarazták a londoniakat. A pontos összeget nem árulta el a Liverpool, 30-40 millió fontról lehet szó.

Január 27.

22: 25 - Az Inter őrült összeget, 40 millió fontot kínál a Tottenham Hotspur középpályásáért, Gareth Bale-ért a The Guardian szerint.

20:54 - A Liverpool megtette utolsó ajánlatát az Ajax támadójáért, Luis Suarezért. A végső összeg, amit az uruguayi csatárra szánnának, 16 millió font.

18:46 - A Marca információja szerint Emmanuel Adebayor Madridba szerződése teret nyithat arra, hogy Karim Benzema, a Real francia támadója kölcsönben az Arsenalba kerüljön.

16:55 - Hivatalosan is bejelentette Andrea Barzagli szerződtetését a Juventus. A Wolfsburgból érkező világbajnok védő két és fél éves szerződést kötött a torinói klubbal. A németek 300 ezer eurót kapnak érte, de az összeg teljesítményének függvényében akár meg is duplázódhat.

16:50 - A Genoa középpályását, Houssine Kharja az Inter játékosa lesz, legalábbis a marokkói játékos ügynöke szerint. Giuseppe Galli a tuttochampions.it-nek adott nyilatkozatában elmondta, a Napoli is szerette volna leigazolni a 28 éves futballistát, de a kék-feketék lesznek a befutók.

16:40 - A Napoli a Lille elefántcsonparti szélsője, Gervinho után érdeklődik. A sokoldalú futballistát szóba hozták már a Bayern Münchennel, a Liverpoollal és az Olympique Lyonnal is, de klubjának még nem tettek hivatalos ajánlatot a 22 éves játékosért.

16:20 - A goal.com brit kiadása szerint a Manchester City lecsapni készül a Chelsea-től már csak egy lépésre álló David Luizra, kész túllicitálni a londoni klub ajánlatát. Roberto Mancini, a City menedzsre mindképp megerősítené a védelmet, ehhez a Benfica brazilját szemelte ki, a második számú jelölt az Gregory van der Wiel az Ajaxból. A holland bekk szerződésében egyébként 20 millió eurós kivásárlási ár szerepel.

16:00 - Bemutatták Madridban Emmanuel Adebayort, a királyiak új szerzeményét. A Machester Citytől kölcsönvett új játékos máris edzésbe állt, a tartalékcsapat tréningjén vett részt.

14:33 - Zoran Supics, az ETO játékosa, aki az elmúlt fél évben a Lombard Pápában játszott kölcsönben, a grúz Dinamo Tbiliszi csapatához utazott. Sorsáról napokon belül döntés születhet.

13:40 - A horvát Ivan Lovrics két és fél éves szerződést kötött a Budapest Honvéddal. A játékos számára nem ismeretlen a magyar labdarúgás, korábban hosszabb ideig a Kecskemét játékosa volt, legutóbb a sziingapúri Armed Forces FC-ben futballozott.

12:45: Szerződést hosszabbított a Barcelonával a világbajnok Sergio Busquets. A 22 éves középpályás 2015-ig írt alá csütörtökön a katalán klubhoz, amely 80-ról 150 millió euróra emelte a kivásárlási árát. A játékos a Barca saját nevelésű játékosa.

10:40 - A Málaga helyett a Monacót választhatja Mahamadou Diarra. A francia L'Equipe szerint a középpályást kölcsönben szereznék meg a franciák a Real Madridtól. A mali válogatott játékos korábban már játszott Franciaországban, 2002 és 2006 között az Olympique Lyonban.

Január 26.

21:01 - A Bresciában mellőzött Feczesin Róbert fél évre kölcsönben a Serie B-ben szereplő Ascolihoz került.

19:04 - Marcos Sennát, a Villareal csapatkapitányát akarja leigazolni a Tottenham Hotspur. A londoniak menedzsere, Harry Redknapp úgy véli, a rutinos középpályás sokat tudna segíteni klubjának a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában.

16:41 - A Sampdoria ajánlatot tett a Fulhamnek Gera Zoltánért, de a londoni klub elutasította azt. A Blackpool szintén igényt tartana a magyar középpályásra, mivel a menedzserük, Ian Holloway úgy gondolja, nem tudják megtartani Charlie Adamet, és szükségük lenne egy új támadó középpályásra. A Fulham szurkolói szeretnék, ha megtartanák Gerát, a magyar válogatott csapatkapitánya viszont kevesli a játéklehetőséget.

16:35 - Arséne Wenger állítólag 14 millió eurót adna a Paris Saint Germain francia válogatott védőjéért, Mamadou Sakhóért. Az Arsenalnak nagy szüksége lenne bevethető hátvédekre, mivel Thomas Vermaelen és Sebastian Squillaci is hosszú ideje hiányzik sérülés miatt. Igaz, utóbbi már elkezdhette az edzéseket, és hamarosan visszatérhet.

16:30 - Mahamadou Diarra elhagyná a Real Madridot a Málaga kedvéért. Mivel nem nagyon kapott lehetőséget José Mourinhótól, és a szerződése a szezon végén lejár, azt kérte a blancóktól, hogy engedjék el ingyen.

16:27 - Az Atlético Madrid ügyvezető igazgatója szerint a Chelsea 60 millió eurót ajánlott Sergio Agüeróért és Diego Godinért. A Premier League címvédőjénél ugyanakkor tagadják, hogy ilyesmi történt volna. Miguel Angel Gil egyébként elég sokat dolgozik azon, hogy el tudja adni Agüerót, akinek nemrég hosszabbította meg a szerződését. Korábban a Real Madridot emlegette lehetséges kérőként.

16:21 - Luis Suárez szeretne Liverpoolba menni, és még nem adja fel a lehetőséget, hogy kikönyörögje magát az Ajaxtól. A holland klub 35 millió eurót kér érte, a Vörösök állítólag 14-et ajánlottak, azaz elég messze állnak egymástól a felek. A Pool új tulajdonosai hajlandóak lennének emelni a felajánlott összegen, de 23 milliónál többet semmiképp nem tudnak adni, ezért a csatár maga is belefolyna a tárgyalásokba, hogy meggyőzze az Ajax illetékeseit az ár csökkentéséről.

16:17 - Valon Behrami a Fiorentinához igazolt a West Ham Unitedből. A koszovói származású svájci szélső korábban már a Hellas Veronában, a Genoában és a Lazióban is játszott, mielőtt a Premier League-be igazolt volna. A mostani átigazolási összeget nem közölték, de a hírek 4 millió euróról szólnak.

16:14 - A Parma kihasználná a vásárlási opcióját Sebastian Giovincóra, aki a Juventustól érkezett kölcsönbe. A kölcsönadási szerződés a szezon végén jár le, és ha a játékos továbbra is jól teljesít - épp a Juve ellen duplázott nemrég -, akkor végleg megtartanák.

16:10 - Visszatért Olaszországba a világbajnok középhátvéd, Andrea Barzagli. A Juventus vásárolta meg a Wolfsburgtól, ahol 2008 óta szerepelt. A torinóiak 300 ezer eurót fizetnek a futballistáért, ám ez az összeg a duplájára nőhet, annak függvényében, hogy a játékos hány mérkőzésen lép majd pályára.

16:05 - A Chelsea játékosa, Gael Kakuta fél évre kölcsönbe a Fulhamhez került. A 19 éves francia balszélső szerdán délután esett át az orvosi vizsgálatokon. A hétvégén még a Chelsea színeiben szerepel a Tottenham elleni FA-kupa találkozón, és jövő kedden a Newcastle ellen debütálhat a Craven Cottage-en.

15:41 - Mauro Camoranesi, az olasz világbajnok középpályás szerződést bontott a német Vfb Stuttgarttal, így szabadon igazolhatóvá vált - adta hírül a sváb klub hivatalos honlapja. A tuttomercatoweb szerint Camoranesi Spanyolországban vagy Argentínában folytathatja pályafutását.

15:03 - Leonardo az Inter brazil vezetőedzője személyesen próbálja honfitársát, Luis Fabianót a kék-fekete klubhoz csábítani. Massimo Moratti, a milánói egyesület első embere is reméli, hogy sikerül megegyezni a Sevillával, mert az Inter keretében szükség lenne a 30 éves csatárra.

14:50 - Az AC Milan és a Chelsea képviselői megkezdték a tárgyalásokat Alexről. A londoniak brazil védője napokon belül Olaszországba szerződhet a hírek szerint.

Január 25.

21:40 - Liverpoolból a német Hoffenheimhez iagzolt Ryan Babel, aki tízezer fontos bírságot kapott múlt héten az Angol Labdarúgó Szövetségtől Howard Webb bíró kigúnyolásáért. A holland válogatott támadó 2013-ig írt alá, a Bundesliga nyolcadik helyén álló klub hétmillió eurót fizetett érte.

21:30 - A Real Madrid fél évre kölcsönvette a Manchester City togói válogatott futballistáját, Emmanuel Adebayort. A hírt kedden este a spanyol klub jelentette be hivatalos honlapján.

18:21 - A Kaposvári Rákóczi kölcsönvette Kardos Norbertet és Korhut Mihályt Debrecenből. A két játékos egy évre került Somogyország fővárosába, de ha nyáron mégis igényt tartana rájuk a Loki, akkor visszatérnek a bajnoki címvédőhöz.

18:15 - Tíz futballista távozott az Újpest FC B csapatától. A klubvezetőség a kevés játéklehetőséghez jutó futballisták esetében döntött úgy, hogy új csapatot kereshetnek.

17:30 - A Marca spanyol napilap szerint néhány órán belül megszülethet a megállapodás a Manchester City és a Real Madrid között Emmauel Adebayor az idény végéig szóló kölcsönszerződéséről, és akár már kedd este bemutathatják a togói csatárt új klubjában.

17:11 - A Debrecen leigazolta a fél éve csapat nélküli Nikolov Balázst, aki korábban már volt a bajnoki címvédő játékosa, és a múlt hét óta volt próbajátékon a hajdúsági klubnál.

17:06 - A Budapest Honvéd kölcsönadta Abbas Dienget a francia másodosztályú Nimes-nek a szezon végéig. Azt követően a franciáknak opciós joguk van a szenegáli játékos megvásárlására - írja a honvedfc.hu.

15:09 - Giuseppe Rossiért állítólag többen is érdeklődtek az olasz bajnokságból, de a csatár 2016-ig meghosszabbította a szerződését a Villarreallal - jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

14:41 - Valon Behrami egyetlen lépésre van attól, hogy a Fiorentina játékosa legyen - az olasz média szerint. A svájci játékos állítólag kedden orvosi vizsgálaton vesz részt Firenzében, és utána rögtön be is jelentik a leigazolását.

14:28 - Gera Zoltán csapattársa, David Elm hazaigazolt Svédországba, az Elfsborg csapatába. A csatár nem sok lehetőséget kapott a Fulhamben, ezért 350 ezer euróért cserébe távozott. Új csapatában 2015 végéig írt alá.

13:33 - A Milan megszerezte Mark van Bommelt a Bayern Münchentől. A holland középpályás szerződése nyáron lejárt volna, és a bajorok nem akartak újat ajánlani, ezért hajlandóak voltak felbontani, és ingyen elengedni a játékost az olasz bajnokság éllovasához.

13:08 - Leonardo felvette a kapcsolatot Luis Fabiano ügynökével. A Sevilla csatárára a legtöbb olasz élcsapat pályázik, de mindannyian sokallják a klub által kért árát. Ha nem tudnak megegyezni, az Inter várhatóan "megelégszik" Pazzini leigazolásával a Sampdoriából.

12:10 - Patrice Evra marad a Manchester Unitedben, pedig az Internazionale ajánlatot tett érte, és állítólag a Real Madrid is vitte volna. A balhátvéd ügynöke azonban arról tájékoztatta a sport.co.uk-t, hogy abban maradtak Alex Fergusonnal, hogy a játékos legalább nyárig a Vörös Ördögöké lesz. A szerződése 2012-ig érvényes, annak meghosszabbításáról a bajnokság végén tárgyalnak majd.

11:59 - Visszakönyörögné magát a Fiorentinába Adrian Mutu. A fegyelmezetlenségéről és kokainfogyasztásáról hírhedté vált, egyébként kiváló román csatár egy rádióműsorban beszélt arról, hogy egyetlen vágya újra a firenzei klub lila mezében játszani. Az elnök, Andrea della Valle viszont hallani sem akar erről. Ugyanakkor elengedni sem akarja a játékost - pedig az Inter és a Juve is vinné -, inkább büntetésben tartaná a szezon végéig.

11:54 - Mégsem a Fiorentina nyerte meg a versenyfutást Massimo Maccaronéért! A Middlesbrough-t korábban az UEFA-kupa döntőjéig repítő csatár mintegy 3 millió euróért igazolt a Sampdoriába, ahol várhatóan kedden kora délután mutatják be hivatalosan. A Palermo állítólag fiatal szlovén csatárokban látja a rutinos támadó lehetésges utódját. Az olasz médiában Groningenben játszó Tim Matavzot és a maribori Robert Bericet emlegetik a déli együttessel kapcsolatban.

11:50 - A brit média szerint a Tottenham 16 millió eurót ajánlott Lassana Diarráért a Real Madridnak. A francia középpályás nagyon kapós, a Manchester United és a Juventus is sorban áll érte, de állítólag a Spurs ajánlata mindegyikükénél jobb.

11:44 - Juan Mata szerződést hosszabbított a Valenciával. A szélső 2014-ig marad a spanyol élcsapatnál.

11:30 - Szerződést bontott Katona Attilával a Loki. A 29 éves középpályás 2008 óta volt debreceni játékos, de az előző fél évet kölcsönben Bőcsön töltötte, és mivel nem sok esélye van a csapatba kerülésre, a távozás mellett döntött - írja a dvsc.hu

Január 24.

22:01 - Korábbi klubja, a Monaco 9 millió eurós ajánlatot tett a Manchester City támadójáért, Emmanuel Adebayorért, aki még nem döntötte el van-e kedve visszatérni Franciaországba.

21:14 - A The Citizens szerint a Manchester City kész 26 millió eurós ajánlatot tenni a Barcelona brazil védőjéért, Dani Alvesért. A 27 éves játékos 8.5 millió eurót keresne évente Angliában.

17:00 - Egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy Luis Suárez, az Ajax uruguayi gólvágója Liverpoolba költözne. A Het Parool holland portál szerint hétfő reggel Amszterdamba érkezett a Vörösök küldöttsége Damien Comolli sportigazgató vezetésével, de alig két óra múltán távoztak is, mert a hollandoknak nem tetszett az angol ajánlat. A Liverpool 20 millió euró körüli összeget kínált, míg az Ajax 30 millió alatt nem akarja elengedni az előző szezon gólkirályát. A 24. évét éppen ma betöltő Suárez szerződése 2013 nyaráig szól Amszterdamban.

16:50 - A The Guardian szerint a Chelsea-nek már csak a a munkavállalási engedélyt kell elintézni, aztán nyélbe üthetik a Benficával David Luiz szerződtetését. A 23 éves brazil válogatott védő kihagyta a szombati, Nacional elleni bajnokit is, a hírek szerint már Londonban tartózkodik. A transzer részeként néhány fiatal Chelsea-nevelés is Lisszabonba kerülhet.

16:35 - Meggondolta magát a Milan Mark van Bommel ügyében, az Il Corriere dello Sport szerint Adriano Galliani, a klub alelnöke és Ariedo Braida, átigazolásokért felelől tisztségviselő Münchenbe utaztak, és akár már ma bejelenthetik a 33 éves, világbajnoki ezüstérmes Bayern-védő leigazolását.

14:30 - Bernd Hoffmann, a Hamburg elnöke vasárnap esti, a klub hivatalos oldalának adott interjújában elmondta, hogy végleg visszautasították a Real Madrid ajánlatát Ruud van Nistelrooyért. A játékos ezt nem vette tudomásul, végső kétségbeesésében még azt is felajánlotta munkaadóinak, hogy saját zsebből 1 millió eurót hozzátesz az ajánlathoz...

13:51 - A 2007-ben visszavonult, világ-és Európa-bajnok francia kapus, Fabien Barthez szívesen tagja lenne a New York Cosmos szakmai stábjának. A tengerentúlon honfitársával, Éric Cantonával dolgozhatna együtt, akit nemrégiben neveztek ki a jelenleg az Észak-Amerikai Futball-ligában (NASL) szereplő együttes sportigazgatójának.

12:15 - A Sevilla megszerezte Gary Medelt, a Boca Juniors 24 éves, chilei válogatott játékosát. A hírt a Boca hivatalos honlapján jelentették be. A védőként és középpályásként is bevehethető játékos ma esik át az orvosi vizsgálaton, majd aláírják szerződését.

10:00 - A Fiorentina áll a legközelebb a Palermo támadójának, Massimo Maccaronénak a leigazolásához a játékos ügynöke szerint. Paolo Fabbri a firenzeviola.it portálnak nyilatkozott erről, hozzátéve, hogy Maurizio Zamparini, a szicíliai klub elnöke még nem döntött a játékos sorsáról, de napokon belül eldőlhet a 31 éve csatár jövője.

9:43 - Hivatalosan is bejelentették vasárnap délután, hogy Urby Emanuelson három és fél éves szerződést kötött az AC Milannal. Az Ajaxtől érkeztő, holland válogatott játékos vételárát nem közölte új klubja, de nem kerülhetett sokba a vörös-feketéknek, tekinteve, hogy a 24 éves, balhátvédként és szélsőként is bevethető Emanuleson szerződése júniusig szólt Amszterdamban.

Január 23.

22:28 - A katari királyi család tulajdonában lévő Quatar Holding ajánlatott tett a Manchester Unitedért. A brit Guardian szerint a katari konzorcium 1,5 milliárd fontot ajánlott a klubért a jelenlegi tulajdonos Glazer-családnak, akik 2 milliárd font alatt nem hajlandóak megválni a Unitedtől. Brit források szerint azonban a katariak nem adják fel, és hamarosan egy még magasabb ajánlattal állnak elő...

18:45 - Ruud van Nistelrooy jelenleg Hollandiában várja a Real Madrid hívását. Az AS szerint az üzlet nyélbeütése továbbra is Szalai Ádám Hamburgba szerződésén múlik. A Hamburg vezetői Szalait nem tartják elégséges cserealapnak, és még több pénzt kérnek. A Bild arról számolt be, hogy Enrique Sánchez González a Real részéről pénteken két millió eurós ajánlatot tett a holland gólvágóért, akit mindeközben keddre várnak vissza a Hamburg edzésére...

18:31 - Bár Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy senkit nem kívánnak igazolni a télen, az ESPN híre szerint Shinji Kagawával kivételt tenne, és erre az üzletre 20 millió fontot is áldozna. A Borussia Dortmund korábban kijelentette, hogy a japán játékos nem eladó.

16:15 - La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milan a nyáron mindenképpen meg akarja szerezni a 26 éves védőt, Branislav Ivanovicsot a Chelsea-től.

15:21 - A liverpooli Dirk Kuyt támogatja az uruguayi Luis Suárez leigazolását az Ajaxból. A holland vb-ezüstérmes támadó úgy gondolja, hogy kevés minőségi ember van jelenleg a Liverpool csatársorában.

13:31 - Gareth Bale a valaha volt legjobban fizetett Tottenham játékos lehet, amennyiben aláírja új szerződését a klubbal. A balszélső keresete heti 100,000 font lenne.

12:01 - Az Aston Villa megfelelő éktársat keres a frissen szerződtetett Darren Bent mellé. A célaszemély pedig nem más mint Peter Crouch, a Tottenham Hotspur támadója. Gerard Houllier, a Villa menedzsere a Metro című lap szerint 10.5 millió fontos ajánlatot kíván tenni a gyakran mellőzött játékosért.

10:34 - A hetek óta csatárra vadászó Real Madrid ezúttal Didier Drogbát szeretné leigazolni. Miután Jose Mourinhónak nem sikerült szerződtetni egykori interes támadóit, Diego Militót és Samuel Eto'ó-t, ezúttal a Chelsea elefántcsontparti csatáráért készül 15 millió fontos ajánlatot tenni. Ő sem ismeretlen a portugál tréner számára, hiszen Londonban dolgoztak együtt.

Január 22.

19:10 - Az Internazionale középpályása, Sulley Muntari a Sunderlandhez igazolhat. Erről Fabien Piveteau, a játékos ügynöke beszélt a skysports.com-nak. A klubjában mellőzött, 26 éves ghánai futballista kölcsönben, majd nyáron végleg kerülhet a Fekete Macskákhoz. Az olasz sajtó korábban Muntarit a Tottenhammel, a Liverpoollal és az Evertonnal is szóba hozta, menedzsere azonban cáfolta ezeket a híreket, és a Sunderlandet tartja befutónak, ahol Lee Cattermole sérülése, és David Meyler távozása miatt mindenképp megerősítenék a középpályát.

18:33 - Adriano Galliani, a Milan alelnöke a Sky Sports Italiánaknak nyilatkozva bejelentette, hogy mindenben megállapodtak az Ajaxszal Urby Emanuelson leigazolásáról. A 24 éves, holland válogatott balhátvéd vasárnap utazik Milánóba az orvosi vizsgálatra, és hétfőn már edzésbe is állhat új csapatánál.

17:12 - A Chelsea közel áll ahhoz, hogy 12.5 millió fontért leigazolja a Wolfsburg védőjét, Simon Kjaert. A transzfer hétfőn jöhet létre a Talksport szerint.

16:15 - Mark Hughes, a Fulham menedzsere a ealinggazette.co.uk londoni portálnak nyilatkozva elmondta, hogy nem akarja elengedni Gera Zoltánt, a klubnak célja megtartania jó játékosait, így a magyar válogatott csapatkapitányát is.

15:50 - Az Internazionale a hírek szerint megpróbálta leigazolni az Udinese támadóját, Antonio Di Natalét, de klubjánál kijelentették, a 33 éves játékos nem eladó.

14:55 - A Santos elnöke, Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro újságíróknak elmondta, hogy elfogadták a Genoa - a hírek szerint körülbelül 4,5 millió eurós - ajánlatát Zé Robertóért. A 36 éves védekező középpályás pályafutása során megfordult a Real Madridban, a leghosszabb időt a Bayern Münchenben töltötte.

14:45 - Az Arsenal vinné a Tottenham üveglábú védőjét, Jonathan Woodgate-et. A Skysports.com szerint Arsene Wenger Thomas Vermaelen és Sebastien Squillaci sérülése miatt szerezné meg a 14 hónapos kihagyás után a hetekben visszatért 30 éves játékost.

14:34 - Michael Carrick a nyáron kész elhagyni a Manchester Unitedet a The Sun szerint.

14:05 - A Gazzetta dello Sport arról ír, hogy az Internazionale a nyáron mindenképpen megpróbálja megszerezni a Juventus középpályását, Claudio Marchisiót.

13:14 - A Vasas hivatalos honlapja szerint Nikolov Balázs visszatérhet Debrecenbe. Az eddig az angyalföldiekkel tréningező védőnek állítólag ajánlatot tett a címvédő DVSC-TEVA, ahol már szerepelt korábban 3 évig.

13:00 - A Mirror Football úgy tudja, Tottenham Hotspur nem csak eladni akar, hanem venne is egy támadót. A kiszemelt Diego Forlán, akinek már sokan elkönyvelték a Juventusba igazolását.

11:57 - A The Sun értesülései szerint Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp vevőt keres következő játékosainkak: Robbie Keane, Vedran Corluka, Niko Kranjcar és Roman Pavljucsenko.

11:07 - Néhány órán belül tető alá hozhatják Ruud van Nistelrooy madridi szerződését. A holland támadójának Realba igazolása az AS szerint Szalai Ádám Hamburgba költözésével válhat véglegessé. A spanyol lap szerint a Real Madrid - aki Szalai Ádám 1,5 millió eurós visszavásárlási opciójával rendelkezik - a mainzi támadót adná a HSV-nak van Nistelrooyért.

10:45 - Hiába hozták szóba Sergio Busquets-et többször is a Manchester Uniteddel, a hírek szerint a jövő héten szerződést hosszabbít jelenlegi csapatával, a Barcelonával. Az új kontraktus 2016 júniusáig szólhat.

Január 21.

9:50 - Az Arsenal élénken érdeklődik a Barcelona argentin középpályása, Javier Mascherano iránt. A spanyol klub hajlik az egyezségre, de csak nyáron hajlandó elkezdeni a tárgyalásokat.

22:49 - A Sunderland a jelek szerint máris megtalálta az Aston Villába távozott Darren Bent utódját: a Stoke City 31 éves, jamaicai válogatott játékosával, Ricardo Fullerrel pótolnák. A BBC szerint a Fazekasok elfogadták a támadóért felkínált 3 millió fontot. Fullert pedig John Carew helyettesítheti, a norvég csatárt pont Bent leigazolása után adta kölcsön a Sunderland a Stoke-nak.

21:20 - A Blackpool elutasította a Liverpool 4 millió fontos ajánlatát Charlie Adam csapatkapitányért. A hírről a Sky Sports televízós csatorna számolt be. A 25 éves középpályásért nemcsak a Vörösök jelentkeztek be, az Aston Villa 2.5, majd 3.5 millió fontos ajánlatát is visszautasította a Blackpool. A klub nem zárkózik el a skót válogatott eladásától, de nevetségesnek találják az eddig felkínált összegeket.

19:50 - Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere újságírói kérdésre cáfolta, hogy bejelentkeztek Tim Cahillért, a Bolton Wanderers ausztrál védőjéért. Korábban arról pletykáltak angol lapok, hogy az Ágyúsok 10 millió fontos ajánlatot tettek a Boltonnak a 31 éves játékosért.

19:39 - Aranylabdással erősítene a Sao Paolo. A brazil klub a veterán világbajnokot, Rivaldót szerződtetné. A Barcelona és a Milan egykori csillaga jelenleg a Mogi Mirim nevű brazil kiscsapatot erősíti. Jose de Jesus Lopez, a Sao Paolo sportigazgatója már felvette a kapcsolatot a 38 éves játékossal.

19:15 - Nem tágít a Real Madrid, mindenképp szerződtetni akarják Ruud van Nistelrooyt. A Marca spanyol sportnapilap szerint 2 millió eurót ajánlottak a Hamburgnak egykori játékosukért. A blancók a tavaszi szezonra vennék kölcsön a holland támadót. A német klub ezt az ajánlatot már nem utasította egyből vissza, gondolkodási időt kértek.

18:15 - Cristiano Ronaldo csapat helyett pelenkát cserél! CR7 első ízben nyilatkozott a spanyol Marcának apai érzéseiről, az interjúból kiderül, hogy a pelenkacserétől sem ódzkodik a portugál aranylabdás, persze szigorúan csak nappal, éjjel szépre és fittre kell aludnia magát. Ronaldo egyébként a pályán is örökösének szánja Cr. Ronaldo Juniort.

17:16 - Juan Román Riquelme a legújabb kiszemeltje a nagy álmokat szövögető Blackburn Roversnek. Az új indiai tulajdonosok mindenképp szeretnének egy "nagy nevet" szerződtetni januárban, korábban David Beckham és Ronaldino leigazolása is meghiúsult. Riquelme 2008-ban igazolt a Boca Juniorshoz.

16:34 - Török sajtóhírek szerint a bajnoki címvédő Bursaspor megegyezett André Alves szerződtetéséről a Videotonnal. 2 és fél éves szerződést kínál a török klub az NB I góllövőslitájának vezetőjéért, 1,5 milliót fizetne érte a Vidinek. A bursasporfan.com szerint a hétvégén megszülethet a megállapodás a klubok között.

15:27 - Luciano Moggi, a Juventus korábbi - a bundabotrány miatt a futballtól öt évre eltiltott - sportigazgatója szerint semmi esélye annak, hogy José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője visszatér korábbi klubjához, az Interhez. Moggi a tuttomercatoweb.com olasz portálon írt erről jegyzetében, hozzátéve, hogy abszurd a feltételezés, mely szerint a portugál mester már a nyáron távozik a Bernabéuból. Mourinhóról szerdán szellőztette meg a spanyol AS című napilap, hogy - elsősorban Jorge Valdanó sportigazgatóval való konfliktusa miatt - már egy év után elhagyhatja a királyiakat.

14:30 - Egyre valószínűbb, hogy további egy évvel meghosszabbította Ryan Giggs szerződését a Manchester United. Sir Alex Ferguson és a klub vezetősége is hajlik a folytatásra.

14:23 - Görög lapok arról írnak, hogy Németh Krisztiánt, az Olympiakosz Pireusz mellőzött csatárát a szintén élvonalbeli Kerkyra venné kölcsön. A magyar válogatott csatár mellett a Panszerraikosztól távozó szerb középpályást, Bozsidar Tadicsot is leigazolná a klub. A Panszerraikosz tegnap leszerződtette Kiss Zoltánt, a Debrecen középpályását.

14:19 - John Carew, az Aston Villa és a norvég válogatott támadója a szezon végéig a Stoke Cityhez került kölcsönben. Carew Darren Bent érkezésével döntött a távozás mellett, a Sunderlandból érkező rivális miatt veszélybe került rendszeres játéklehetősége.

14:08 - Massimo Cellino szerdán bejelentette,hogy Federico Marchetti, a klub és az olasz válogatott 27 éves kapusa ügyében megállapodtak a Genoával. A hálóőrt már régóta szóba hozták különböző olasz csapatokkal, az Interrel is, miután a Cagliariban egyetlen percet sem védett ősszel, mert nem tudott megegyezni a klubbal szerződésének meghosszabításáról. A transzfer részét képezi Robert Acquafresca játékjogának 50-50 százalékos birtoklása is. A csatár jelenleg kölcsönben erősíti a szardíniaiakat.