Bréking

Ronaldo csapat helyett pelenkát cserél!

Cristiano Ronaldo fél év után első ízben nyilatkozott a spanyol Marcának apai érzéseiről. Az interjúban büszkén nyilatkozott arról, hogy nem esik nehezére pelenkát cserélnie, és a kicsi addig sír apja mérkőzései alatt, amíg az gólt nem lő.

Ronaldo sajátos gólörömmel köszönti fiátPersze azért nem fenyegeti az a veszély a millió dolláros bébit, hogy édesapja állandóan sürögne-forogna körülötte. Ronaldo nem szégyellte bevallani, hogy éjszaka neki pihenésre van szüksége, szaladjon csak síró fiához a nagymama vagy a dadus.

A portugál csillag fiából is futballistát nevelne, de nem mindenáron. Emellett a kicsi sajátos "gólöröméről" is beszélt.
"Nagyon jó alvó a fiam, de édesanyámnak feltűnt, hogy amikor játszom, felébred és addig sír, amíg gólt nem rúgok. Ezután azonnal megnyugszik és visszaalszik."

A Real Madrid sztárja több gyermeket is tervez a közeljövőben, de "hagyományos" körülmények között - Cr. Ronaldo Junior egy amerikai kiruccanásának gyümölcse, alkalmi partnere 10 millió dollárt kapott a titoktartásért és a kisfiú felügyeleti jogáról való lemondásáért.