Átigazolás

Kiss Zoltán egy nap alatt váltott csapatot

A volt debreceni játékos a Hajdú-Bihari Naplónak adott interjújában nyilatkozott a klubváltás körülményeiről. Mint ismert, Kiss Zoltán csütörtökön írt alá a görög bajnokság utolsó előtti helyén álló Panszerraikoszhoz.

Kiss Zoltán a DVSC játékosaként a Sampdoria ellen a Puskás Ferenc Stadionban."Az egész nagyon gyorsan zajlott le. Kedden utaztam ki és másnap éjszaka már meg is egyeztünk a vezetőkkel. Egy görög-holland menedzser révén kerültem kapcsolatba a Panszerraikosszal, volt ugyan néhány más ajánlatom is, de a görögök gondolták a legkomolyabban a szerződtetésemet. Azonnal meg akartak szerezni, nem kellett próbajátékon sem részt vennem és korrekt feltételeket vázoltak fel számomra. Egyelőre tizenöt hónapra szól a megegyezésünk, később meglátjuk, mit hoz a sors."

A görög élvonal utolsó előtti helyzettjéről jó benyomásai vannak a középpályásnak, fejlődőképes csapatot lát a Panszerraikoszban:

"Több futballistát szerződtettek a télen, köztük több hollandot is, ez is jelzi, hogy szeretnék, ha tavasszal jobban szerepelne a gárda. Bízom benne, hogy minél több szerepet kapok én is a Panszerraikoszban, amely jelenleg egy tízezres stadionban fogadja ellenfeleit, de a tervek szerint hamarosan elkezdik egy új aréna építését."