Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság

Rózsa Dániel telt házat és tornagyőzelmet remél

A Győri ETO FC, a BFC Siófok, a Pécsi MFC, a REAC, az Újpest és a házigazda Haladás részvételével folytatódik a Borsodi Teremlabdarúgó Torna Szombathelyen.

HaladásVasárnap rendezik a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság következő fordulóját az Aréna Savariában, Szombathelyen. Természetesen a Haladás saját közönsége előtt a tornagyőzelemre hajt.

"Azt várom, hogy megnyerjük a tornát - mondta Rózsa Dániel, a csapat kapusa a szombathelyihaladas.hu-nak - Bár sem a Pécset, sem az Újpestet nem láttam még teremben. Biztos nehéz dolgunk lesz. Jó hangulatú, pörgős meccsekre számítok, hisz ez szolgálja igazán a felkészülésünket. Külön nem készültünk a meccsre, szombat délelőtt lesz csak terem edzésünk. Eddig a terheléses feladatok domináltak, készülünk az Újpest elleni edzőmeccsre, aztán a teremtorna. Mindenképpen jó dolognak tartom, hogy van egy ilyen megmérettetés. Megtöri az egyhangúságot, kicsit más, mert teremben műfüvön játszani nem ugyanaz, mint kint a szabadban. Remélem telt ház lesz, és sok szurkoló kilátogat, mert úgy az igazi."