Győri ETO

Völgyiék célja a Magyar Kupa-győzelem

Nem sikerült jól a Győri ETO őszi idénye az NB I-ben, így a csapat célkitűzései megváltoztak: most már a Magyar Kupa megnyerése vált a zöld-fehérek legfőbb céljává.

Völgyi DánVölgyi Dánniel az ETO-ban - Fotó: Pilise Gábor 2009iel, a Győri ETO bal oldali védője elmondta, csapatának a Magyar Kupa megnyerése az első számú célja a tavaszi szezonban. Ez logikusnak is tűnik, hiszen Pintér Attila csapata a bajnokság első felében gyengén teljesített a bajnokságban, jelenleg csak a tabella 10. helyén áll. Így tulajdonképpen a Magyar Kupa megnyerése az egyetlen lehetőségük, hogy jövőre is nemzetközi porondon szerepeljenek. A hátvéd ezenkívül a majd' egy hónapos téli szünet hasznáról is beszélt.

„Az utolsó két hétben kezdtem edzeni, sokat mozogtam. Vártam, hogy visszajöhessek, mert a csapattársak nagyon hiányoztak. Úgy érzem, kellett ez a négy hét szabadság, fel tudtam töltődni. Újult erővel kezdtem el a felkészülést. Örülünk a fiataloknak, biztatjuk, támogatjuk és segítjük őket. A Magyar Kupa megnyerése az elsődleges célunk, és bízom benne, hogy kis szerencsével oda tudunk kerülni a bajnokiban a legelső helyekre” - nyilatkozta 23 éves játékos az eto.hu-nak.