Botránykrónika

Jobb vagyok Cassanónál! - Mario Balotelli

Megint hitet tett a Milan mellett Mario Balotelli, a Manchester City olasz rosszfiúja: arról értekezett újságíróknak, hogy nem sokáig koptatja ő a City kék mezét, előbb-utóbb az AC Milanba igazol, ahol együtt játszhatna bálványaival, Zlatan Ibrahimoviccsal és Antonio Cassanóval.

Balotelli itt még a City mezével pózol boldoganArról nem mesélt Balotelli, pontosan miért is tartja példaképeinek a hórihorgas svéd karatebajnokot és a Genovából kirúgott Cassanót, valószínűleg pályán belüli és kívüli teljesítményük is imponáló a hisztis csatártitán számára. Érdekes is lenne, ha összeállna az Ibra-Cassano-Balotelli trió, onnantól fogva elszabadulhat a pokol a San Siro vörös-fekete öltözőjében...

"Igen, egy kicsit irigylem Antoniót, hogy a Milanba igazolt. De már arra sem kell sokat várni, hogy én, Ibra és Cassano együtt játsszunk. De ebben a szezonban még Manchesterben maradok."

"Silvio Berlusconi (a Milan tulajdonosa) azt mondta, hogy Cassanót tartja a legnagyobb olasz tehetségnek. Nem ismeri Mario Balotellit?" - nyilatkozta a botrányhős az olasz La Gazetta dello Sportnak.