Szolnok

Zsolnai Róbert lehet az első új játékos - Simon Antal

A Ferencvárostól több labdarúgó is érkezhet Szolnokra

A Szolnok vezetőedzője a szoljon.hu-nak értékelte az elmúlt hétvégi szegedi teremtornát, ahol a csapat a második helyet szerezte meg, illetve beszélt az esetleges új igazolásokról is. Zsolnai Róberttel közel vannak a megállapodáshoz, Pölöskey, Jakimovski és Fitos egyelőre próbajátékon vannak a Tisza-parton.

Szolnok-címer"Jó hangulatú tornán vagyunk túl, labdarúgóim élvezték a játékot és ami nagyon lényeges, megúszták sérülés nélkül a tétmeccseket" - kezdte Simon Antal az értékelését. A Szolnok büntetőkkel maradt alul a Vasas ellen a szegedi teremtorna döntőjében, így a második helyen végeztek. A debreceni döntőbe való bejutásuk a harmadik selejtezőtorna eredményétől függ.

A vezetőedző a keret megerősítéséről is beszélt, amire nagy szükség lenne, hiszen a téli szünetben az utolsó helyen állnak a bajnokságban. A lemaradásuk nyolc pont az előttük lévő Haladás, kilenc a bentmaradó helyen álló Siófok mögött.

"Egyelőre a tesztelések idejét éljük, de véleményem szerint az elkövetkező napokban felgyorsulnak az események. Zsolnai Róbert személyében például közel állunk ahhoz, hogy megérkezzen az első új szerzemény. A magas, erős csatárt ismerjük, éppen ezért próbajátékra sem hívtuk. Szóban már megegyeztünk a Honvédban és a Kaposváron is szerepelt magas csatárral" - mondta a szakvezető. Röviden arra is kitért, hogy Alex, a csapat brazil légiósa miért nem szerepelt Szegeden: "jelenleg az NB III-as kerettel, Bontovics Ferenc irányításával készül a támadó."

Közben napi két edzéssel készül a Szolnok a tavaszi idényre, és Pölöskey Pétert, Nikola Jakimovskit és Fitos Lászlót tesztelik. Mindannyian a Ferencvárostól érkeztek.