Videoton

Ötezer néző kellene ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk - dr. Mezey György

Dr. Mezey György szerint mindig lehet javítani a csapatjáték bármelyik elemén, a pontrúgásokon, illetve a sztenderd helyzeteken.

Sóstói Stadion Székesfehérváron
Dr. Mezey György, a Videoton szakvezetője ezúttal a szurkolói kérdésekre válaszolt a vidi.hu-n. A csapat drukkerei arra voltak kíváncsiak, hogy a Mester miként tudja beilleszteni a csapatba az esetleges új igazolásokat.

„A felvetés jogos, de nem nagyon kell tartanunk ebben az átigazolási időszakban attól, hogy a beilleszkedés gondot okozhat, és emiatt megtorpanhat a csapat, mivel legfeljebb egy-két új játékos érkezésével számolunk. Vagyis, alapjaiban nem változik meg az őszi csapat. Nyilván, ha öt-hat ember érkezése lenne napirenden, nehezebb dolgunk lenne” – válaszolta a rutinos szakember.

Arról is szó esett, hogy a Videotonnak miben kellene még fejlődnie a tavaszi szezonban.

„Mindig lehet javítani a csapatjáték bármelyik elemén, illetve a pontrúgásokon, a sztenderd helyzeteken. Természetesen azon vagyunk, hogy finomabbá, pontosabbá, eredményesebbé tegyük ezeket. Véleményem szerint átlag ötezer néző kellene ahhoz, hogy még pár százalékkal hatékonyabbak legyünk a hazai mérkőzéseinken, s ezzel egyelőre elégedett is lennék” – fogalmazott a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.