Fulham

Gera Zoltán iránt a Panathinaikosz érdeklődik - lapértesülés

Gera Zoltán nem sok lehetőséget kap mostanában Mark Hughes menedzsertől, így nem meglepetés, hogy a távozásáról szólnak a hírek.

Gera Zoltán bűvészkedik a labdával- Fotó:afp

Mark Hughes kinevezése óta tisztán látszik, hogy Gera Zoltán nem tartozik a kedvencei közé. A menedzser a szezon elején alig-alig játszatta a középpályást, az ősz második felében a sérülések miatt bekerült a kezdőcsapatba, mostanában azonban ismét csak a kispad jut neki. Többnyire csereként számolnak a magyar válogatott kapitányával, de a Fulham legutóbbi Wigan elleni meccsét a kispadról kellett végignéznie. Nem csoda, hogy a brit The People magazin szerint a görög Panathinaikos erősen érdeklődik a futballista iránt. Maguk a Fulham szurkolói is megosztottak a témában, hiszen köztudott: Gera szerződése fél év múlva lejár. A klub egyik szurkolói oldalán a hozzászólók szerint most kell eladni a technikás játékost, mert ez az utolsó alkalom, hogy a londoni egylet pénzt láthat belőle.

Mások úgy vélik, a tavalyi Európa Liga-menetelés után, amiben döntő szerepet játszott, nem ezt érdemelné a Fulhamtől. A transfermarkt.de szerint a játékos ára 4.5 millió euró, azonban egészen biztosan nincs olyan klub Európában, aki akár csak ennek az összegnek a negyedét adná a fél év múlva szabadon igazolható játékosért. Gera nem panaszkodik jelenlegi kenyéradójára, de egy-két elejtett szavából az tűnik ki, hogy szeretné kipróbálni magát még más országban. A célállomás pedig Spanyolország lenne a szíve szerint. Ha eddig nem hosszabbítottak vele, akkor ezután – legalábbis amíg Hughes a csapat menedzsere – nem valószínű, hogy fognak. Más kérdés, hogy a walesi menedzser kezei alatt valószínűleg Gera sem dolgozna szívesen tovább.