NB I

Vukadinovics szerint jót fog tenni a felkészülés az MTK-nak

Címkék:

A fővárosi kék-fehérek montenegrói védője szerint a csapatnak még inkább össze kell szoknia, mert nyáron új kerettel kezdtek el dolgozni.

MTKAz MTK két idegenlégiósa, Dragan Vukmir és Dejan Vukadinovics is csak hétfő óta dolgozik a csapattal az ortodox karácsony miatt.

Hétfő óta én is a csapattal dolgozom, hasonlóan Dragan Vukmirhoz. Otthon is futottam, edzettem folyamatosan, de persze ezalatt a pár nap alatt nem ezen volt a hangsúly. Sok barátommal találkoztam Újvidéken, és sikerült hazamennem Montenegróba is a szüleimhez. Nálunk kicsit később van a Karácsony, ezért kaptunk még néhány nap szabadságot” – jegyezte meg az MTK honlapjának Vukadinovics.

A védő szerint a csapatnak jót tesz a téli felkészülési időszak, a legfontosabb, hogy sok időt töltsenek együtt.

Nyáron szinte teljesen új kerettel kezdtünk dolgozni, mostanra már sokkal jobban ismerjük egymást, de még inkább össze kell szoknunk. Van lehetőség arra is, hogy újabb taktikai elemeket próbáljunk ki, de a legfontosabb, hogy sok időt töltünk együtt. Nagyon bízom abban, hogy végig tudom csinálni sérülés nélkül ezt a felkészülést, és akkor jó állapotban várom majd a szezonkezdetet” – nyilatkozta a 28 éves jobbhátvéd.