Serie A

A Milan a Juvéval egyezkedik Sissokóról

Federico Balzaretti nem szeretne a Milanba igazolni, inkább Palermóban maradna, Mohamed Sissoko pedig csak súlyos euró milliókért kerülhetne a piros-feketékhez.

AC MILANAdriano Galliani a Milan alelnöke a napokban jelentette ki, hogy csapata védőre és középpályásra vadászik. Az olasz lapok meg is szellőztették, hogy ki került a milánóiak látószögébe: Federico Balzaretti a Palermo hátvédje.

Én és az AC Milan? Nem hiszem, Palermóban akarok maradni az idény végéig, és úgy gondolom, hogy a következő éveket is itt töltöm. Van egy szerződésem, amit tiszteletben szeretnék tartani” – nyilatkozta a Sky Sport24-nek a 30 éves védő.

Az Il Corriere dello Sport azt is tudni véli, hogy Mohamed Sissoko is az AC Milan kívánságlistáján szerepel, annak ellenére, hogy a Juventus védekező középpályása inkább távozna Olaszországból. A megegyezést ezen kívül az is nehezíti, hogy Gallianiék kölcsönben szeretnék csak leigazolni a 25 éves futballistát, a torinóiak pedig el szeretnék adni őt.

A Milannal kapcsolatos hír még, hogy Mathieu Flamini után Alessandro Nesta is a csapattal együtt edzett a héten, így van esély rá, hogy a világbajnok védő hamarosan visszatér a csapatba.