Serie A

Van Bommel a kora miatt nem érdekli a Milant

A Milan egy védőt és egy középpályást szeretne igazolni, de csatárra nincs szüksége, mert Inzaghi hamarosan visszatér a csapatba.

Adriano Galliani AC Milan-Fotó:afp

Az AC Milan annak ellenére, hogy legutóbb csak döntetlent ért el az Udinese ellen, eddig remekül szerepel az olasz bajnokságban, amelyet négy ponttal vezet a Napoli előtt. Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke a Sky Sportban nyilatkozott csapatának átigazolási terveiről.

„Ha lesz esélyünk megerősíteni a védelmünket, akkor meg fogjuk tenni, de csak ha megfelelő alkalom nyílik rá. Előre nincs szükségünk játékosokra, Inzgahi hamarosan visszatér. Van Bommel egy meghatározó játékos, de nem érdekel minket, méghozzá a kora miatt. Brazíliában nem csak Ronaldinho miatt jártam, de jelenleg ez nem aktuális, mert nincs több EU-n kívüli játékosnak hely a keretünkben” – mondta a klubvezető.

A Milant mostanában egyre gyakrabban hozzák összefüggésbe Victor Ruizzal, az Espanyol kitűnő védőjével, Galliani azonban nem erősítette meg ezeket a feltételezéseket.

„Hogy Ruiz ára 8 millió euró? Ismerjük őt, nem a 8 millióról szól a történet, nem akarok neveket mondani, de nem Ruizt szeretnénk. Figyelünk valaki mást, a többit majd meglátjuk. Egy védőről és egy középpályásról lehet szó..Talán..” – nyilatkozta sejtelmesen az ügyvezető igazgató.