Újpest

Böőr Zoltán tavasszal a legjobb formáját várja

Böőr Zoltán elmondása szerint az Újpestnek előrébb kéne állnia a mutatott játéka alapján, de a tabellával nem vitatkozik.

UTEBöőr Zoltán az őszi szezon nagy részében sérüléssel bajlódott, de így is szerzett három bajnoki gólt az Újpest színeiben. Az egykori debreceni középpályás azonban nem elégedett saját teljesítményével, elmondása szerint játéka még hullámzó volt.

„Természetesen a csapat helyezésével kapcsolatban van bennem hiányérzet, hiszen a mutatott játékunk alapján előrébb kéne állnunk, de a tabellával nem lehet vitatkozni. Ha csak magamra gondolok, akkor elmondhatom, hogy több mérkőzésen tudtam pályára lépni, mint amennyire számítottam még a nyáron, ennek, és a hatékonyságomnak örülök, azt viszont el kell ismernem, hogy a mutatott játékom még hullámzó volt, nagyjából hetven százalékos Böőr Zoltánt láthattak a pályán a nézők” – nyilatkozta a Nyíregyházáról érkezett játékos a lila-fehér klub honlapján.

A 32 esztendős futballista rról is beszélt, miért kezdte előbb a felkészülést, mint csapattársai.

„Múlt héten már Budapesten voltam, szóval inkább bejöttem edzeni a fiatalokkal, minthogy egyedül csináljam végig az egyéni programot. Jólesett újra a csapattal készülni, és úgy érzem, a pihenésem sem sikerült ilyen jól már évek óta. Végre nem kellett különböző sérülésekkel foglalkoznom, maximálisan sikerült feltöltődnöm. Számomra most az a legfontosabb, hogy végigcsináljam felkészülés teljes programját, mert úgy érzem, csak ez hiányzik ahhoz, hogy újra a legjobb formámban várhassam a tétmeccseket” – jegyezte meg a 21-szeres válogatott középpályás.