NB II

Vágó Attila egykori játékosait csábítja Veszprémbe

Címkék:

Lesz esélye a bentmaradásra az NB II Nyuagti csoportjában tizennegyedik helyen álló Veszprém FC-nek, mert az NB I-ből tud játékosokat igazolni.

VFCVágó Attilával új játékosok is érkeztek az NB II Nyugati csoportjában szereplő Veszprém FC-hez. Három egykori szolnoki játékos is csatlakozhat az együtteshez: Hegedűs Gyula és Hevesi-Tóth Tamás már megegyezett a VFC-vel, és közel a megállapodás Molnár Zoltánnal is. Zsömlye György Szigetszentmiklósról érkezik a csapathoz, Germán Tamás pedig a Lombard Pápa csapatát hagyhatja el a veszprémi gárda kedvéért.

Első edzése után a csapat új vezetőedzője a vehir.hu-nak nyilatkozott.

„Hét évvel ezelőtt már dolgoztam Veszprémben. Akkor borzasztó körülmények voltak itt, nem volt igazi tulajdonos, és semmi nem jelezte, hogy van jövője a klubnak és a sportágnak. Ekkor mentem el Békéscsabára. Diósgyőrben, Szegeden, a már említett Békéscsabán és Veszprémben is másodszor ülök kispadra. Megjegyzem, Tatait és Boromiszát éppen én vittem fel annak idején az első csapathoz. Fél évre írtunk alá, mert azt vállaltuk, hogy benn maradunk. Ugyanakkor már az elmúlt rövid időszak alatt is sok pozitív tapasztalatom van: úgy érzem, hogy Veszprém nyitott a sikerekre. Itt hagyománya van a minőségi futballnak, egyszer már megérezték az NB I ízét, ami akár hosszabb távú együttműködést is jelenthet majd” – bizakodott az ősszel még az NB I-es Szolnoknál dolgozoó szakember.

Vágó Attila beszélt a csapat esélyeiről is az NB II-ben maradásra, csapatának már a szezon elején csúcsformába kell lendülnie

A VFC bent marad az NB II-ben, de csak akkor, ha mindenki akarja. Játékosok, vezetők, támogatók. Engem az egyéni érdekek nem érdekelnek, nálam mindig a legjobb formát mutató játékos kap lehetőséget. Már most az a cél, hogy a március 5-i bajnoki szezonnyitón legyőzzük a Honvéd második csapatát. Itt most nincs lehetőség arra, hogy majd a negyedik fordulóban elkezdjük a felzárkózást. Nem, nekünk már az elején csúcsformában kell teljesítenünk. Biztos vagyok abban, hogy megvalósítjuk a célokat, hiszen ezért is jöttem ide és nem az NB I-be” – mondta a magyar női labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya.