BFC Siófok

Sowumni még nem írt alá Cipruson, Ivancsics a Honvédba tart

Thomas Sowumni, Piller József és Ivancsics Gellért távozása után nehéz lesz kiharcolni a Siófoknak a bentmaradást az első osztályban.

SiófokSowunmi Thomas orvosi vizsgálatra és a szerződés aláírására utazott ki Ciprusra szombaton, az APOP Kynrias Peyias csapatához. Ez azonban még nem következett be, így a játékos továbbra is a Siófok játékosának tekinthető.


„Az igazolásaink nagyban függnek Sowunmi távozásától, így kiváncsian várjuk a fejleményeket. Akár Sowunmival, akár nélküle a célunk, hogy legalább úgy szerepeljünk a tavasszal, mint az ősszel és megőrizzük az első osztályú tagságunkat. A labdarúgó szerződése lehetővé teszi, hogy jobb ajánlat esetén távozhasson. Azok közé tartozik, akik „megszolgáltak” egy ilyen szerződést, ám amíg nincs aláírva, nem mondunk le róla” – mondta Horváth Károly az sonline.hu-nak.

A kerethez Paksról érkező B. Tóth Balázson kívül további 2-3 labdarúgó csatlakozhat a télen. Ugyanakkor távozók is vannak a csapatnál, Piller József visszatért a Vasashoz, a Zalegerszegről kölcsönben érkező Ivancsics Gellért pedig a Honvédba tart.