Serie A

Őrült mérkőzésen döntetlen a Milan-Udinesén

8 gól és 4-4-es döntetlen született a Milan-Udinese összecsapáson az olasz bajnokság 19. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. Sokáig úgy tűnt, az udinei kiscsapat megvicceli a vörös-feketéket, de a Milan háromszor is egyenlített, harmadszor Zlatan Ibrahimovic a 93. percben.

8 gól hozott az őrült Milan-Udinese összecsapás.

Őrült izgalmakat hozott az Udinese milánói vendégjátéka, különösen a második félidőben pörögtek az események, a nyolcból hat gól a második játékrészben született, négy az utolsó negyedórában.

A vezetést a vendégek szerezték meg a 35. percben Antonio Di Natale révén, aki Inler kipattanóját vágta be fektében a hálóba (0-1), de Alexandre Pato az első félidő lefújása előtt mesteri passzt kapott Zlatan Ibrahomovictól, egyenlített a Milan (1-1).

A folytatásban Alexis Sánchez csukafejesével és Di Natale kontrájával már kettővel húzott el az Udinese (1-3). Allegrinek lépnie kellett, a Seedorf-Cassano cserével felfrissült a Milan játéka, szünet nélkül rohamozták Cristian Zapata kapuját a hazaiak, ami nem maradt eredmény nélkül: Benatia szerencsétlen öngóljával és Pato második találatával - Cassano már másodszor adott gólpasszt új klubjában - ismét egyenlő volt az állás (3-3). A feket-fehér alakulat azonban ismét lyukat talált a Nesta hiányát megsínylő védelmen, Denis jegyezte a negyedik udinei gólt, megint mesterien végrehajtott kontrából a 88. percben (3-4). Ekkor már úgy tűnt, hogy érik a meglepetés a San Siróban, de Ibrahimovic a hosszabbítás 3. percében pontot mentett csapatának (4-4). A döntetlen ellenére a Milan továbbra is vezeti a tabellát, de olvad előnye a vetélytársakkal szemben.

Serie A, 19. forduló:
Milan-Udinese 4-4 (1-1)
Gólszerző: Pato (45., 82.), Benatia (78.- öngól), Ibrahimovic (93.), illetve Di Natale (35., 66.), Alexis Sánchez (53.), Denis (88.).

A mérkőzés gólösszefoglalója