Átigazolás

Meghiúsulni látszik Beckham kölcsönszerződése

Meghiúsulhat David Beckham kölcsönszerződése a Tottenhammel, a klub ugyanis húzódozik ilyen rövid időre kifizetni a középpályás biztosítását, így a játékos lehet, hogy csak az edzéseken vesz részt a White Hart Lane-en. Harry Redknapp menedzser csalódott, de szerinte már jelenlétével is segítene csapatának.

Az alig két hónapos kölcsönszerződés hozadéka David Beckham horribilis biztosításának fizetése is, amihez a jelek szerint nem fűlik a foga a Tottenhamnek, így meghiúsulhat a középpályás visszatérése a Premier League-be. A játékos ugyanakkor valószínűleg látogatni fogja a Spurs edzésit. Harry Redknapp menedzser a Sky Sports-nak nyilatkozva elmondta, hogy egyre kevésbé bízik a szerződés megvalósulásában, de már az is rendkívül hasznos mindkét félnek, ha Becks résztvesz a tréningeken.

"Nem hinném, hogy létrejön a megállapodás, beszéltem az Elnök úrral, és problémák merültek fel a biztosítást illetően. Csalódott vagyok, David sokat segíthetett volna a következő mérkőzéseken. Ha meccsen nem is, úgy tűnik, edzéseinken résztvesz a jövő héttől. Nagyon jó hatással lesz jelenléte a fiúkra, ebben biztos vagyok, már alig várom, hogy itt legyen."