PMFC

Lovrencsicset az Újpest és a Pápa is vinné

Címkék:

Kiss László szerint nagyon nagy szükségük van Lovrencsicsre, aki az őszi szezon utolsó nyolc mérkőzésén alulteljesített.

pmfcKét NB I-es csapat is szeretné megszerezni a PMFC gólerős támadóját, Lovrencsics Gergőt. A 22 éves csatárt a hírek szerint az Újpest és a Pápa is vinné, de ő szíve szerint maradna Baranyában.

Ezekről a hírekről én is csak olvastam, s meg is leptek, megmondom őszintén. Én itt szeretnék maradni Pécsett, itt akarok NB I-es labdarúgóvá válni. Mondjuk már a nyáron. Azon vagyunk, hogy ez sikerüljön. Ha az idén sem jön össze, akkor szögre akasztom a cipőmet” – nyilatkozta félig viccesen a bama.hu-nak a játékos.

„Lovrencsics azon játékosok közé tartozik, akik a közös munka eredményeképpen jutottak oda, hogy a csapat meghatározó futballistái lettek – nyilatkozta Kiss László, a PMFC vezetőedzője. – Itt már kivívott magának egy rangot, de az őszi szezon utolsó nyolc mérkőzésén a tudása alatt teljesített. Nagyon nagy szükségünk van rá!”

A PMFC ügyvezető igazgatója, Bérczy Balázs elmondta, meg szeretnék hosszabbítani a játékos nyáron lejáró szerződését, ehhez meg is tették már a szükséges lépéseket.

Nem most ébredtünk fel, fél éve már foglalkoztunk Lovrencsics lejáró szerződésével, akkor kapott is tőlünk egy ajánlatot. Most Gergőn van a sor, várjuk a válaszát. Az esetleges eligazolásával kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy sem hivatalos, sem nem hivatalos megkeresés nem történt. Azért ajánlottunk neki újabb szerződést, mert szükségünk van rá a továbbiakban is” - fogalmazott a sportvezető.