Nyíregyháza Spartacus

Bajzát a teremtorna helyett Ausztriában pihen

Címkék:

Bajzát Péter jól érzi magát a másodosztály listavezetőjénél, és a Borsodi Teremtorna helyett Ausztriában pihen barátaival.

szpariBajzát Péter remek formában játszott az őszi szezonban, és 15 találattal vezeti az NB II Keleti csoportjának góllövőlistáját. A Nyíregyháza Spartacus csatára remekül érzi magát klubjánál, és a teremtornát is kihagyja ausztriai vakációja miatt.

A minden tekintetben csak negatívumokat hozó miskolci időszak lezárultával Szabolcsban megváltozott minden. Abszolút jól érzem magam a Nyírségben, ahol hatodik forduló óta minden úgy működik, ahogy azt szeretnénk. A szakmai stáb kiváló munkát végez, a játékosállomány jó képességű labdarúgókból áll, a hangulat nagyszerű és a háttér rendezett. Nem véletlen tehát az első hely és a hatpontos előny a Mezőkövesd előtt. Most utazok Ausztria irányába, ahol barátaimmal töltődünk fel a tavaszi idényre. A közös munkát január 17-én kezdi a teljes keret Nyíregyházán, én is akkor csatlakozok a többiekhez” – mondta a heol.hu-nak az egykori debreceni támadó.