Spanyol Király Kupa

Rangadók a nyolcaddöntő visszavágóin

Villareal-Valencia, és Espanyol-Atlético Madrid rangadót rendeznek csütörtökön a Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A Real Madrid vélhetően B csapatával lép pályára, miután az odavágón már kivégezte a Levantét, az Almería lépéselőnyben látogat Mallorcára.

Parázs rangadó várható a Villareal-Valencia összecsapáson

A Villareal-Valencia összecsapáson a bajnoki tabella 3. és 4. helyezettje mérkőzik a nyolc közé jutásért. A Villareal talán egy hajszállal esélyesebben várhatja a találkozót, a közelmúltben mutatott forma alapján, de kulcsjátékosait kénytelen nélkülözni, Nilmar, Marcos Senna és Marchena sem léphet pályára sérülés miatt. A Valenciában Miguel Moya, Cesar Sanchez, Chori Dominguez és David Navarro gyarapítja a hiányzók listáját.

Az Espanyol utolsó négy mérkőzését elveszítette, egy továbbjutással javíthatna a mérlegen. A zászló ugyanakkor az Atléticónak áll, akik a madridi odavágón 1-0-ra nyertek, míg összesítésben öt mérkőzés óta veretlenek, igaz, legutóbb nyögvenyelős döntetlent játszottak a Racing Santander ellen a La Ligában, Diego Forlán nélkül, akinek szereplése csütörtök este is kérdéses.

A Real Madridban ha csak egy mérkőzésre is, de eljött a fiatalok és cserepadra szűműzöttek ideje, miután José Mourinho Ronaldót, Xabi Alonsót, Marcelót, Özilt, di Mariát, Casillast, Mammamadou Diarrát és Raúl Albiolt sem nevezte a találkozóra. Előbbiek részéről Mateos, Juan Carlos, Juanfran és Morata, utóbbiakéról Sergio Canales, Pedro León, Lassana Diarra és Fernando Gago bizonyíthat.

Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Villareal-Valencia 18.00
Az első mérkőzésen 0-0-ás döntetlen született.

Mallorca-Almería 16.00
Az első találkozón 4-3-ra nyert az Almería.

Espanyol-Atlético Madrid 20.00
Az első felvonásban 1-0-ra győzött az Atlético.

Real Madrid-Levante 22.00
Az odavágón 8-0-ás madridi siker született.

Délután játszották:
Getafe-Real Betis (II. osztályú) 1-3
Továbbjutott: a Real Betis, 4-3-as összesítéssel.
A sevillai alakulat a negyeddöntőben az FC Barcelonával találkozik majd.

Szerdán játszották:
Athletic Bilbao-FC Barcelona 1-1
Továbbjutott: FC Barcelona, idegenben lőtt góllal
Deportivo La Coruna-Cordoba (II.) 3-1 - hosszabbítás után
Továbbjutott: Deportivo La Coruna, 4-2-es összesítéssel
Málaga-Sevilla 0-3
Továbbjutott: Sevilla, kettős győzelemmel, 8-3-as összesítéssel