Szombathelyi Haladás

Molnár Balázs szezonkezdésre egészséges lehet

Molnár Balázs egyelőre konditermi- és futóedzéseket végez, mert térdműtéte után még nincs teljesen rendben.

HaliA Haladás középpályása még tavaly novemberben szenvedett térdsérülést, és dőlt ki hosszabb időre. Megműtötték, de rehabilitációja lassan a végéhez ér.

“Már jobban vagyok, elkezdhettem a csapattal a munkát - mondta a klub hivatalos honlapjának a középpályás. - Természetesen még minden gyakorlatot nem végzek, a rehabilitációm még tart, gyógytornára is járok, de nekem már az is öröm, hogy a csapattal edzhetek. Nagyon remélem, hogy pár hét múlva már 100 %-os leszek. Egyelőre a konditermi és futóedzéseket teljes bedobással tudom végezni, a labdás edzéseknél viszont még egy-két szituációnál kiszállok, hiszen a térdem még nincs teljesen rendben, de fokozatosan javul.”

A rutinos középpályás bízik benne, hogy a Haladás felkészülési mérkőzésein már játszani tud.

Mostanra már minden kezeléssel végeztem, már csak pár gyógytorna van hátra. Az orvosok szerint fokozatos terhelés kell, szép lassan felépítem magam. Pár héten belül el akarom érni azt a szintet, ahol a sérülésem előtt voltam. Bár még vannak fájdalmaim, de ezek elviselhetőek, úgy érzem, hozzátartoznak a gyógyuláshoz. A vezetőedző által felépített edzésprogramot végzem, a visszatérésem attól függ, hogy hogyan reagál a térdem az első komolyabb edzésekre, labdajátékokra. Bízom benne, hogy minden rendben lesz, és nem lesz visszaesés, így akár már egy-két héten belül bekapcsolódhatok az edzőmeccsekbe” – nyilatkozta a 33 éves futballista.