Átigazolás

Mi lesz Ronaldinho sorsa?

Testvére és ügynöke szerint már minden részletben megállapodtak a Gremióval, csak épp a Porto Alegre-i klub az anyagiakat nem tudta még előteremteni Ronaldino szerződtetésére. Az szinte 100 százalék, hogy a brazil aranylabdás elhagyja januárban az AC Milant, leginkább hazájába vágyik, csak ott pénz nincs a leigazolására. Van viszont Blackburnben, sőt az új indiai tulajdonosok Beckhamet is megszereznék.

Ronaldinho sorsa még nem dőlt elA Premier League középmezőnyéhez tartozó csapatot novemberben vásárolta fel az indiai Rao család, és a jelek szerint új jövőről, sztárjátékosokról vizionálnak: hétfő este hivatalos ajánlatot tettek a középpályásért, 7,6 millió eurós fizetéssel csábítanák Angliába Ronaldinhót, amit később még tovább emelnének.

"Szívesen játszana a Premier League-ben, és ez a mi javunkra szól a többi kérővel szemben" - nyilatkozta a BBC-nek Anuradha Desai, a klubot birtokló Venky's elnöke.

Brazíliából a Gremio mellett a Flamengo és a Palmeiras is szívesen leigazolná a játékost, kérdés, hogy az angol ajánlattal felveszik-e a versenyt.

Ronaldinho mellett David Beckhamet is szeretnék megszerezni, a Los Angeles Galaxy játékosa a március 15-én kezdődő MLS-szezonig költözne Európába, de érdeklődik utána a Newcastle és a Tottenham is.