Átigazolás

Juventus - Dzsudzsák helyett Bale?

Az olaszok júniusban mozdulnának rá a walesire

Gareth Bale ügynöke azt mondta, hogy a Juventus és több más olasz klub is szívesen megvenné a szélsőt a Tottenhamtől júniusban. Ez Dzsudzsék Balázs sorsát is érintheti, hiszen az olasz sztárklubnál az ő neve is szóba került, és ugyanazon a poszton játszik, mint Bale. A walesi állítólag biztosan nem megy januárban Olaszországba, a Real Madrid viszont elhappolhatja a többiek elől.

"Valóban érdeklődik a Juventus, de nem most akarja megvenni Bale-t, hanem csak júniusban. Az Inter és a Milan is képben van, hiszen Gareth szívesen játszana Olaszországban a közeljövőben. Az viszont biztos, hogy az olasz csapatok nem veszik meg ebben az átigazolási időszakban" - mondta az ügynök.

Gareth Bale örül egyik góljának

Ez a transzfer hatással lehet Dzsudzsák Balázs karrierjére is, hiszen korábban a magyar válogatott balszélsőt is hírbe hozták a Juventussal. Ha a Zebrák Bale-t legiazolják, nem valószínű, hogy Dzsudzsákra is igényt tartanának.

Az ügybe még a Real Madrid is beleszólhat, mivel őket akár már januárban is érdekelné Bale játékjoga. "A Real Madrid az egyetlen klub, amelyik már most elvinné, és komolyan próbálkoznak is vele. Mourinho is figyeli, és van rá esély, hogy megtörténik az átigazolás. Ha nem, akkor minden júniusra marad" - zárta az ügynök a mondandóját.