NB I

Szép Tamás távozik a Haladástól

A Haladás 37 éves kapusa, Szép Tamás úgy érzi, ami tőle tellett, azt megtette a szombathelyi alakulatnál.

HaliSzép Tamás már nem tagja a Haladás keretének, és Aczél Zoltán tanácsára Ausztriában próbál csapatot találni magának.

“Megmondom őszintén, a decemberem azzal telt, hogy azon morfondíroztam, hogyan tovább. A jövő már nem az enyém, át kell adnom a terepet a fiataloknak. Azt ajánlotta, hogy keressünk egy csapatot Ausztriában, ahol még levezethetek 2-3 évig, majd nyugodtan készülhetek a civil életre. Aktív pályafutásom után szeretnék segíteni a gyerekeknek, kapusoknak edzőként. Úgy érzem, van még bennem annyi erő, hogy még védhessek. Sikeresen felépültem a sérülésemből is, bár még voltak kisebb komplikációim, de mára már 100 %-os állapotban vagyok” – fogalmazott a 37 esztendős kapus.

A rutinos hálóőr beszélt szombathelyi élményeiről is, szerinte a csapatnak az NB I középmezőnyében lenne a helye.

„ Nagyon szerettem Szombathelyre járni. Amikor Celldömölkön fociztam, az csábított ide, hogy a Halinak nagy szurkolótábora van, talán akkora, mint a Fradié, ha nem nagyobb. Úgy éreztem, befogadtak, jól is éreztem magam, de úgy gondolom, egy játékos ne jól érezze magát, hanem dolgozni járjon a csapathoz. Igyekeztem mindig a maximumot nyújtani. Ami tőlem telt, úgy érzem, meg is tettem. Próbáltam segíteni Rózsa Daninak is. Az első évünk fantasztikusan sikeredett, hiszen bronzérmesek lettünk. Utána volt egy hullámvölgyünk, de aztán most már kezdünk kilábalni ebből. Ennek a csapatnak a középmezőnyben lenne a helye, az első tízben” – jegyezte meg a szurkolók által Szepinek becézett játékos.