Manchester City

Jó volt néhány óráig az első helyen állni - Lescott

Első fejesgólját szerezte a Manchester City az Aston Villa ellen, méghozzá a hátvéd, Joleon Lescott révén.

Joleon_Lescott_Foto_afp

Az Everton elleni hazai vereség után két győzelmet aratott a Manchester City a Newcastle United és az Aston Villa ellen, ezzel újra versenyben van a bajnoki címért a Premier League-ben.

"Megszabadultunk a gátjainktól az elmúlt két mérkőzésen, az Everton ellen szörnyen kezdtünk, ezen próbáltunk javítani. Ha egy irányba húzunk, nehéz minket megállítani, ezt megmutattuk a Newcastle és Villa ellen is. A mostani sorozatmérkőzések azt is megmutatják, hogy csak akkor kerülhetünk az élre, ha fegyelmezettek vagyunk. Jó volt néhány óráig az első helyen állni, de sokkal fontosabb, hogy megmutattuk, tudunk változtatni. A menedzserünk öt helyen változtatta meg a csapatot a két győztes összecsapásunk között, de a teljesítményünkön ez nem látszott meg. A keretünk ugyanis tele van nagyszerű játékosokkal. A célunk az, hogy nyomás alatt tartsuk a körülöttünk lévő csapatokat" - fejtette ki a 28 éves játékos a klub hivatalos honlapján.

Érdekesség, hogy a Manchetser City első fejesgólját szerezte az idényben az Aston Villa ellen, méghozzá épp Joleon Lescott révén.

„Remek labdát kaptam a gól előtt. Tudtuk, hogy nem szereztünk még fejjel gólt a szezonban, de ez a találat most felszabadíthatja a gátakat ebből a szempontból is” – mosolygott a hátvéd.

Lescott fejesgólja 1:30-nál látható