NB II

Veszprémből távozik a vezetőedző

Címkék:

A leköszönő Orbán Tamás szerint a veszprémiek kerete nem NB II-es szintű, de reméli találnak olyat, aki többet is ki tud hozni a keretből.

VeszprémKözös megegyezéssel szerződést bontott a Veszprém FC és Orbán Tamás. A vezetőedző azért nem kívánta folytatni a munkát, mert a klub vezetőségével nézeteltérései akadtak. A veszprémi csapat az NB II Nyugati csoportjának tizennegyedik helyén áll a téli szünetben.

„Ez a keret nem NB II-es szintű. A lemondásommal azonban megnyílt az út: remélem, találnak olyan edzőt, amelyik ennél többet képes kihozni a társaságból. Három-ötszázezer forintos fizetésért biztosan akad nálam tapasztaltabb, rutinosabb tréner. Nekem ez a feladat nem a pénzről szólt. Vállaltam a szakvezetői szerepet úgy, hogy eltekintettem a tiszteletdíjtól is. Egyébként csakis a VFC miatt végeztem el az A licencet is. Ráadásul anyagilag másként is segítettem a csapatot. Szerelést vásároltam, a sérültek rehabilitációjáról gondoskodtam, konditermi belépőkkel támogattam a gárdát” – mondta a leköszönő vezetőedző a naplo-online.hu-nak.