Haladás

A szombathelyi ügyvezető szerint Aczél marad

A Szombatehlyi Haladás ügyvezetője úgy véli, Aczél Zoltán marad a csapat kispadján és együtt harcolják ki a bentmaradást.

HaladásAhogy arról tegnap beszámoltunk, Aczél Zoltánt megkereste az épp edzőt kereső DVSC-TEVA csapata. A szombathelyi szakember elismerte mindezt, kérdés a Haladás elöljárói miként fogadták, hogy szakvezetőjüket próbálja elcsábítani a bajnokcsapat.

„Beszéltem Aczél Zoltánnal, aki elárulta, hogy megkeresték a debreceni vezetők, meghallgatta az ajánlatukat, de csupán ennyi történt és nem több. Minket Aczél Zoltán ügyében egyébként még nem hívtak a hajdúságiak. Azt hiszem teljesen természetes, hogy nem csak a játékosokat, hanem az edzőket is csábítják az átigazolási időszakban a klubok. Ugyanakkor Zolinak élő szerződése van, és miután eltökélt szándékunk, hogy bent maradjunk az első osztályban, így szeretnénk, ha edzőnk tavasszal is a Haladás kispadján ülne. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy Aczél Zoltán marad Szombathelyen. Ami az átigazolásokat illeti: Aczél leadott egy listát, hogy kikre nem tart igényt, és kaptunk egy listát azokról a labdarúgókról is, akiket szeretne zöld-fehérben látni. Január 3-án kezdjük el a felkészülést, tehát a jövő héten már mindenképpen publikussá válik a távozók és a lehetséges érkezők névsora is” – mondta Deéry Attila a Szombathelyi Haladás ügyvezetője a haladas.vasnepe.hu-nak.