DVSC-TEVA

A sportigazgató is távozik Debrecenből

A szakmai stáb távozása után most a Dr. Bartha Csaba sportigazgató döntött úgy, hogy nem Debrecenben kívánja folytatni a pályafutását.

DVSCMiután Herczeg András nem folytatja klubmenedzserként, vele együtt két segítője Zoran Spisljak és Bücs Zsolt is távozott Debrecenből. Most egy újabb érzékeny veszteség érte a DVSC-TEVA együttesét, miután Dr. Bartha Csaba úgy döntött, távozik a klubtól. A szakember két éven át dolgozott a debreceni csapatnál, mint sportigazgató.

Úgy döntöttem, hogy januártól visszamegyek az egyetemre dolgozni. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Január 15-éig maradok a klubnál, addig szeretném átadni az általam végzett feladatokat és mindenkitől elköszönni. A Lokihoz 2009 januárjában érkeztem, és ez a két év nagyon fontos állomása volt az életemnek. Az elmúlt évtized legsikeresebb magyar labdarúgócsapatánál nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt a klubvezetésben és szakmai oldalon egyaránt, ami megtiszteltetés volt számomra. A játékosokkal nagyszerűen dolgoztunk együtt, csak köszönettel tartozom nekik” – nyilatkozta a klub honlapján Dr. Bartha Csaba.