Tudtuk, hogy hullámvölgybe kerülünk - Dombi Tibor

Címkék:

A decemberben szerződést hosszabbító Dombi Tibor még mindig élvezi a futballt, és remekül kijön debreceni csapattársaival.

DVSCDombi Tibor minden hazai sorozatot megnyert a DVSC-TEVA csapatával, a Szolnok elleni bajnokin ünnepelte négyszázadik első osztályú mérkőzését, majd decemberben újabb egy évre aláírt csapatához.

„Valóban sok minden történt velem, de mégsem ez a legkedvesebb időszak számomra, hiszen most már csak kiegészítő játékos vagyok, így inkább a 2005-ös év - amikor először lettünk bajnokok – az emlékezetesebb, mert akkor alapember voltam a csapatban. A Lokinak azonban kétségkívül az idei esztendő a legsikeresebb, hiszen mindent megnyert Magyarországon, amit csak lehetett. Nehéz lesz felülmúlni. Az Európa Ligában való szereplés újabb mérföldkőnek számított, ám ősszel a bajnokságban nem teljesítettünk fényesen, ami kicsit keserűségre ad okot. Tudtuk, hogy eljön az idő, amikor hullámvölgybe kerül a gárda, de azt gondolom, a csapat és a vezetők is tiszta fejjel kezelték a helyzetet” – mondta a rutinos jobbszélső a klub hivatalos oldalán.

A szurkolók kedvence a tavaszi szezonban előrelépést vár a bajnoki táblázaton a Debrecentől.

„Tavasszal már nem lesz Európa Liga, úgyhogy jobban tudunk koncentrálni a bajnokságra. Az őszi gyengébb szereplés szerintem mindenkit százszázalékos teljesítményre ösztönöz. Erre szükség is van, mert akadtak olyan meccsek, amikor a motivációval gondok voltak. Szerintem a pihenő után mindenki elrendezi magában a dolgait, átgondolja, mi lehetne jobb. Ha így lesz, elindulunk felfelé. Még mindig elszántan lépek pályára, észre fogom majd venni magamon, ha már nem élvezem a futballt, és akkor abba kell hagynom. Most még jól érzem magam, a társaimmal remekül kijövök. Bár teljesen kicserélődött a keret az elmúlt időszakban, ám tudok alkalmazkodni, jól megvagyok mindenkivel a pályán és a pályán kívül egyaránt” – nyilatkozta a 37 éves játékos.