Forma-1

Nem bántam meg a visszatérést! - Schumacher

Egy éve és egy egy napja dőlt el, amiről már régóta pusmogtak. Michael Schumacher három éves kihagyás után visszatért a Formula 1-be, 2009. december 22-én aláírta szerződését a Mercedes GP-vel. Ebből az alkalomból Schumi röviden értékelte első, kínosan gyenge szezonját.

Schumi nem bánta meg a visszatérést

"Készülünk a következő szezonra, remekül halad a munka. Mindenki motivált az istállónál, és bízunk benne, hogy eredményesebb évet zárunk 2011-ben. Stuttgartban, Brackleyben és Brixworthban keményen dolgoznak a srácok a fejlesztéseken."

"Ez az év nagy kihívást jelentett számomra, ebben a tekintetben a várakozásaim teljesültek. Persze ha az eredményességet nézem, van még hová fejlődni. De mindig is az volt a hitvallásom, hogy meg kell küzdeni a céljainkért az utolsó percig, ehhez a jövőben is tartom magam. Itt, a Mercedesnél azon dolgozunk, hogy együtt valami igazán maradandót alkossunk. Nem bántam meg a döntésem."

"Rengeteg kritikát kaptam, de én ezzel együtt élek már régóta. Sokkal fontosabb, hogy élvezem a versenyzést, és jól érzem magam a csapatnál. Alig várom, hogy elkezdődjön az új szezon."

"Továbbra is a világbajnoki cím a célunk, de ez egy többéves projekt. Minden ellenfelünk biztosra veheti, hogy nem adjuk fel, keményen dolgozunk a sikerekért."

Forrás: www.michael-schumacher.de